Limbo Icon New
LIMBO International

WordPress Trainingen door Harry-Jan: Leer, Creëer en Groei

Leer bij Harry-Jan, een ervaren webprofessional die nu zijn kennis en vaardigheden deelt door middel van op maat gemaakte cursussen. Of je nu een student bent, streeft naar een carrièreverandering, of je eigen webdesignbedrijf wilt opzetten, er is een plek voor jou. Ga vandaag nog van start en maak de sprong naar succes!”

Arrow 2.png
5/5
Beoordeling 5/5
- 25+ superleuke deelnemers geholpen
WordPress onderhoud
0 +
Jaar ervaring
Element 2.png
Element 1.png

Onze trainingen

WordPress & Elementor Masterclass

Duik diep in de wereld van WordPress en Elementor met onze beknopte en effectieve Masterclass. Leer hoe je opvallende, responsieve en gebruiksvriendelijke websites maakt zonder codering. Van het opzetten van je WordPress-site, het ontdekken van de kracht van Elementor, tot het optimaliseren van je site voor zoekmachines, deze cursus geeft je alle tools die je nodig hebt om een succesvolle webbouwer te worden.

Webshop Bouwen Masterclass

Ontdek de geheimen van succesvolle webshop creatie in onze compacte en praktische Masterclass. Leer hoe je professionele, functionele en klantvriendelijke webshops maakt met WordPress en WooCommerce. Deze cursus leidt je door alle stappen, van het opzetten van je webshop, het integreren van betaalmethoden, tot optimalisatie voor zoekmachines. Wordt een deskundige in e-commerce met deze gerichte training.

Digitale Marketing Masterclass

Verwerf de kunst van succesvolle digitale marketing met onze beknopte en effectieve Masterclass. Leer hoe je relevante doelgroepen bereikt, betrokkenheid stimuleert en conversies verhoogt door het gebruik van SEO, sociale media, content marketing en meer. Deze cursus biedt je een volledige toolkit voor het optimaliseren van je online aanwezigheid en het stimuleren van je bedrijfsgroei. Ontgrendel de kracht van digitale marketing met deze grondige training.

Limbo International Harry Overleg

Elke training wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.

Bij onze trainingen staat maatwerk centraal. Wij begrijpen dat elk individu unieke leerbehoeften en doelstellingen heeft. Of je nu je vaardigheden wilt opfrissen, een nieuwe loopbaan nastreeft of een eigen project wilt starten, we hebben je gedekt. Ongeacht je keuze voor de Website Creatie, Webshop Bouwen of de Digitale Marketing Masterclass, je kunt erop vertrouwen dat de cursus inhoud volledig wordt aangepast om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen.

Onze benadering van gepersonaliseerd leren erkent de unieke kenmerken van elke leerling. We zijn toegewijd aan het bieden van een leerervaring die niet alleen persoonlijk en relevant is, maar ook effectief in het overbrengen van de noodzakelijke vaardigheden en kennis. We nemen de tijd om je doelstellingen te begrijpen en passen vervolgens de leerinhoud en -methoden aan om je leerproces zo bevorderlijk mogelijk te maken.

Het resultaat? Een traject dat je echt toebehoort. Met onze op maat gemaakte training, krijg je de kans om de specifieke vaardigheden en kennis te verwerven die je nodig hebt om te slagen in je gekozen gebied. Of je nu nieuwe hoogten in je carrière wilt bereiken of wilt excelleren in je eigen projecten, je kunt rekenen op onze steun. Doe mee en ervaar het verschil van een echt op maat gemaakte opleiding.

Element 2.png
Onze klanten

Harry-Jan heeft onlangs een nieuwe stap gezet in zijn carrière. Naast zijn ervaring in het maken van websites, webshops, onderhoud en marketing, is hij begonnen met het geven van trainingen en coaching in deze domeinen. Deze nieuwe rol geeft hem enorm veel voldoening en energie. Het delen van zijn kennis en vaardigheden en het zien van de vooruitgang en successen van zijn studenten is ongelooflijk bevredigend. Tot nu toe heeft hij al tientallen mensen kunnen helpen om hun doelen te bereiken en hij is enthousiast om nog meer mensen te helpen groeien en succesvol te zijn in hun ondernemingen.

De trainingen trekken een breed scala aan deelnemers aan. Dit varieert van studenten die hun vaardigheden willen uitbreiden en meer praktijkervaring willen opdoen, tot werkende professionals die verlangen naar een carrièreverandering en de vrijheid om hun eigen webdesignbedrijf te starten. Ongeacht de achtergrond of ervaringsniveau, Harry-Jan’s trainingen zijn op maat en ontworpen om iedereen de mogelijkheid te geven om de wereld van website creatie, webshop bouw en digitale marketing te betreden en te excelleren.

Element 2.png
Element 1.png

Pakket op maat aanvragen

Wat leuk dat je een training van mij (Harry-Jan) wil afnemen. Ik kijk er nu al naar uit om je alles te mogen leren! Laat bij je aanvraag weten wat je graag zou willen bereiken en vooral wat jij belangrijk vind. Wil je een snelle cursus, of wil je het wat rustiger aan doen. Wat weet je momenteel al en wat wil jij echt graag aan de training toevoegen? 

Vul je gegevens in en ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je misschien vragen hebt over onze diensten en werkwijze. Daarom hebben we een handige lijst met veelgestelde vragen samengesteld om je te helpen een beter inzicht te krijgen in wat je kunt verwachten bij het samenwerken met LIMBO International.

Onze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in website creatie, webshop bouw en digitale marketing. Dit kan variëren van studenten die hun vaardigheden willen uitbreiden, tot professionals die een carrièreverandering overwegen.

Nee, voorkennis is niet nodig. Onze trainingen zijn ontworpen om beginners op te leiden en om ervaren leerlingen verder te helpen. Alle concepten worden vanaf de basis uitgelegd.

De duur van elke training kan variëren, afhankelijk van het tempo van de leerling en de diepte van de onderwerpen die worden behandeld. Echter, de flexibele aard van onze trainingen stelt je in staat om te leren in je eigen tempo.

Elke training is een 1-op-1 (of 2-op-1), op maat gemaakte training. 

Binnenkort gaan wel de deuren open van een online trainingstraject waar je alles ook online kunt leren. Hier worden momenteel de video's voor in elkaar gezet. 

Harry-Jan is 7 dagen per week via WhatsApp beschikbaar om ondersteuning en begeleiding te bieden gedurende de gehele training. Als je vragen of problemen hebt, kun je altijd contact met hem opnemen voor hulp.

De kosten voor elke cursus kunnen variëren, afhankelijk van de inhoud en duur van de cursus. Voor specifieke prijsinformatie, neem contact met ons op of raadpleeg de cursusbeschrijvingen op onze website. 

Een website maken training kost gemiddeld zo'n € 1250,- en Een webshop training zo'n € 2000,-. Voor de marketing is dat moeilijk te zeggen, maar een basis training zal zo'n € 750,- kosten. Zo heb je een kleine indicatie. 

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat