Inhoud bewerken
Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat wil jij graag laten maken?

Project case

De Gezonde Apotheek Leeuwarden

De Digitale Duik van Visrestaurant De Gezonde Apotheek

Inleiding: Een visrestaurant met smaak, zowel in de keuken als online! Dat is wat we samen met Visrestaurant De Gezonde Apotheek hebben gerealiseerd. Een project waarbij we niet alleen een nieuwe website hebben opgezet, maar ook het hele digitale netwerk eromheen hebben aangescherpt.

Uitdaging: De Gezonde Apotheek wilde een online plek die net zo fris en uitnodigend is als hun zeevruchten. Een website die makkelijk te vinden en te gebruiken is, met betrouwbare hosting, slim domeinbeheer en effectieve online marketing.

Oplossing: Dus, wat hebben we gedaan? Een gloednieuwe website gelanceerd, boordevol sfeer van het restaurant. We zorgden voor stabiele hosting en strak domeinbeheer. De SEO-strategie hebben we precies afgestemd op hun doelgroep, en via social media brengen we de smaak van de zee direct naar de fans.

Resultaat: Het resultaat is om van te watertanden. De website draait als een zonnetje, klanten vinden gemakkelijk hun weg, en de reserveringen stromen binnen. Dankzij de SEO en social media marketing heeft het restaurant nu een groter en meer betrokken publiek. We zijn nog lang niet klaar. We blijven de website updaten, zorgen dat de SEO-strategie blijft werken en de social media levendig houdt. Voor De Gezonde Apotheek is de digitale wereld net zo belangrijk als hun keuken – en wij zorgen ervoor dat beide blijven schitteren.