Inhoud bewerken
Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat wil jij graag laten maken?

Project case

Bokstherapie Amsterdam

Succesvolle website transformatie voor Bokstherapie.nl

Inleiding: In onze recente samenwerking met Marcel van Bokstherapie.nl hebben we de uitdaging aangenomen om een meertalige, gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen. Ons doel was om een platform te creëren dat zowel de essentie van zijn therapeutische diensten vangt als toegankelijk is voor een breed publiek.

Uitdaging: Marcel zocht naar een moderne, responsieve website die zijn unieke benadering van therapie weerspiegelt. Belangrijke vereisten waren tweetaligheid (Nederlands en Engels) en een eenvoudig te navigeren interface.

Oplossing: Met behulp van Elementor en WordPress hebben we een op maat gemaakte website ontworpen die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. We hebben gezorgd voor een naadloze integratie van twee talen en een intuïtieve gebruikerservaring.

Resultaat: De nieuwe website van Bokstherapie.nl heeft positieve feedback ontvangen voor zijn professionele uitstraling en gebruiksgemak. De samenwerking met Marcel was een inspirerend proces, en we zijn trots op het eindresultaat. We blijven nauw samenwerken met Marcel voor het beheer en onderhoud van de website, waarbij we Marcel vakkundig zullen ondersteuning.