Limbo Icon New
LIMBO International

Wij wachten je telefoontje, mailtje, appje, berichtje af...​

Leer bij Harry-Jan, een ervaren webprofessional die nu zijn kennis en vaardigheden deelt door middel van op maat gemaakte cursussen. Of je nu een student bent, streeft naar een carrièreverandering, of je eigen webdesignbedrijf wilt opzetten, er is een plek voor jou. Ga vandaag nog van start en maak de sprong naar succes!”

Limbo International Team Overleg
0 +
Jaar ervaring

Wij komen graag in contact met je

Heb je vragen? Ben je geïnteresseerd in één of meerdere van onze diensten? Kun je wel wat advies gebruiken? Wij staan voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wie weet kunnen wij jou of jouw bedrijf verder helpen. 

Kantoor

Castorweg 5, 8938 BE, Leeuwarden

LIMBO INTERNATIONAL

KVK: 01123877

E-mailadres

info@limbointernational.nl

Telefoonnummer

+058 2300001

Contactformulier

Stuur je liever een appje? Geen probleem. Druk op de WhatsApp button onderin de website en je hebt contact met ons. Een mailtje sturen kan ook altijd, die mag naar info@limbointernational.nl. Bel je liever? Ook geen enkel probleem. Wij zijn te bereiken op tel: +31 58 230 0001. Via Facebook Messenger en Instagram PM zijn wij ook gewoon bereikbaar. Het onderstaande formulier mag je ook invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat