Inhoud bewerken
Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat wil jij graag laten maken?

Project case

De Boer Schilderspecialisten

Vernieuwde uitstraling voor Erik van De Boer Schilderspecialisten

Inleiding: In onze recente project met Erik van De Boer Schilderspecialisten, stonden we voor de uitdaging om een visuele identiteit te creëren die zowel de kwaliteit als de professionaliteit van hun diensten weerspiegelt. Ons doel was om een unieke en herkenbare uitstraling te ontwikkelen die Erik’s expertise in de schilderkunst benadrukt.

Uitdaging: Erik had behoefte aan een frisse, moderne uitstraling die zou aansluiten bij de hoge standaard van zijn schilderwerk. Hij zocht naar een ontwerp dat zowel traditionele elementen van het schildersvak als moderne trends zou omarmen.

Oplossing: We hebben een reeks ontwerpen en thema’s voorgesteld, waarbij we nauw samenwerkten met Erik om zijn visie tot leven te brengen. Door een combinatie van klassieke schildertechnieken en hedendaagse ontwerpprincipes te gebruiken, hebben we een unieke visuele identiteit gecreëerd die de essentie van De Boer Schilderspecialisten vastlegt. Ook zijn wij bij een project aanwezig geweest om foto’s te maken.

Resultaat: Het nieuwe ontwerp werd zeer goed ontvangen door zowel Erik als zijn klanten. Het weerspiegelt niet alleen de professionaliteit en het vakmanschap van Erik, maar helpt ook om zijn bedrijf te onderscheiden in een concurrerende markt. We blijven in nauw contact met Erik voor toekomstige updates en mogelijke uitbreidingen van zijn merk. Onze samenwerking is een prachtig voorbeeld van hoe creatieve visie en vakmanschap samen kunnen leiden tot uitzonderlijke resultaten.