Inhoud bewerken
Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat wil jij graag laten maken?

Project case

Wiersma Verhuizingen

Een Digitale Verhuizing: Hoe Wiersma Verhuizingen Online Verhuisde

Inleiding: Weet je wat net zo belangrijk is als een soepele fysieke verhuizing? Een vlekkeloze online verhuizing! Dat is precies wat we voor Andreas en zijn team bij Wiersma Verhuizingen hebben gedaan.

Uitdaging: Andreas wilde meer dan een mooie website; hij had een online thuisbasis nodig waar alles onder één dak zit: makkelijk te beheren hosting, strak domeinbeheer, SEO die klanten binnenhaalt en natuurlijk een sprankelende aanwezigheid op social media.

Oplossing: We doken er vol in! Een gebruiksvriendelijke website als startpunt, ondersteund door robuuste hosting en slim domeinbeheer. Voor de SEO hebben we een strategie uitgerold die de zoekresultaten een flinke boost geeft. En op social media? Daar laten we de persoonlijkheid van Wiersma Verhuizingen echt schitteren.

Resultaat: Andreas’ bedrijf staat nu stevig op de online kaart. De website loopt gesmeerd, trekt meer klanten en de social media posts zijn een hit! SEO-werk begint zijn vruchten af te werpen, met een gestage stroom van nieuwe bezoekers. Dit is nog maar het begin. We blijven samen met Andreas werken aan het finetunen van de website, het versterken van de SEO-strategie, en het levendig houden van de social media. Kortom, we zorgen dat Wiersma Verhuizingen online net zo dynamisch blijft als in het echte leven.