Limbo Icon New
LIMBO International

Aangenaam, LIMBO International uit hartje Leeuwarden

Maak kennis met LIMBO International, jouw team van gepassioneerde WordPress-experts. Onder leiding van Harry-Jan streven we ernaar om creatieve, effectieve en duurzame oplossingen te leveren voor al jouw website behoeften. Ons team, bestaande uit professionals van over de hele wereld, wordt gedreven door een diepe passie voor het helpen van onze klanten. Wij krijgen energie van het omzetten van jouw ideeën in realiteit. Kies voor een partner die meedenkt, betrokken is en klaarstaat om jou te helpen excelleren in jouw digitale avonturen!

Limbo International Team Overleg
0 +
Jaar ervaring

Onze geschiedenis

Wij zijn LIMBO International. Opgericht in 2008, hebben wij alle nodige ervaring om onze klanten effectief en doelgericht te kunnen helpen. Gestart in het noorden van het land, in het altijd gezellige Leeuwarden, verzorgen wij voor elke klant zijn online aanwezigheid. Door onze klanten goed te leren kennen en door te vragen, kunnen wij ervoor zorgen dat wij een website kunnen leveren die past bij onze klant en voor hun nieuwe klanten kan aantrekken en behouden. Elke klant heeft zo zijn eigen pakket op maat.

Beautyplus 20220519140331503 Save

"Door met ons te samenwerken, heb je
helemaal geen marketingafdeling nodig"

Element 2.png
Element 1.png

Onze expertises

WordPress Websites

Bij LIMBO International bouwen we op maat gemaakte WordPress websites die perfect aansluiten bij jouw merk en doelgroep. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat jouw visie tot leven komt in een prachtige en effectieve website. Incl. alle hedendaagse eisen.

WordPress webshops

Of jij nu een beginnende of gevestigde ondernemer bent, wij bieden op maat gemaakte WordPress webshops die jouw online aanwezigheid versterken en de verkoop stimuleren. Onze oplossingen omvatten e-commerce functionaliteit, betalingsverwerking en productbeheer.

Onderhoud & Support

Ons team zorgt voor regelmatig onderhoud en updates van jouw WordPress website, inclusief beveiligingspatches en prestatie-optimalisatie. Wij bieden ook snelle en effectieve ondersteuning om eventuele problemen op te lossen en jouw website soepel te laten draaien.

Internet Marketing

Wij geloven in het genereren van meetbare resultaten voor onze klanten door middel van slimme internet marketing strategieën. Onze diensten omvatten SEO, PPC, content marketing en sociale media marketing om jouw online zichtbaarheid te vergroten, meer leads te genereren en de omzet te verhogen.

WordPress Coaching

Onze ervaren Harry-Jan biedt één-op-één begeleiding om jouw WordPress vaardigheden te verbeteren en jouw online doelen te bereiken. We bieden coaching op maat om te voldoen aan jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Wat wil jij graag bereiken?

WordPress Trainingen

Onze praktische WordPress trainingen zijn gericht op het vergroten van jouw WordPress kennis en vaardigheden, zodat jij jouw website zelf kunt beheren en aanpassen. Wij bieden trainingen op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden, zodat jij op jouw eigen tempo kunt leren.

Imgp9337

Waarom kiezen voor LIMBO International?

Een toegewijd en enthousiast team
Bij LIMBO International werken we samen als één team om het beste resultaat voor jouw project te bereiken. Onze toewijding en passie voor ons werk zorgen voor een prettige samenwerking en uitstekende resultaten.

Persoonlijke aandacht
Wij geloven in het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Daarom bieden wij persoonlijke aandacht en zorgen we ervoor dat jouw wensen en doelen altijd centraal staan in ons werk.

Betaalbare oplossingen
Ons doel is om jou te helpen groeien zonder een fortuin uit te geven. Wij bieden betaalbare oplossingen die passen bij jouw budget, zonder in te leveren op kwaliteit.

Element 2.png

Succesverhalen

5/5

Lees de inspirerende verhalen van onze tevreden klanten en ontdek hoe LIMBO International hen heeft geholpen bij het ontwikkelen van succesvolle websites en online marketing.

"Samenwerking met Harry en team verloopt altijd vlekkeloos. Zeer efficient en denken pro-actief mee op ieder aspect van development, onderhoud en hosting. Kunnen zelfstandig te werk, maar zijn ook niet te beroerd om indien gevraagd in de late uurtjes nog beschikbaar te zijn. Zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit wilt tegen een goede prijs."​

Nils Paar Lyter Marketing

"Harry en team doet momenteel SEO voor mijn websites. Super professioneel bedrijf die zeer zorgvuldig werkt en goed communiceert naar de klant met updates over werkzaamheden. Ik zou dit bedrijf omschrijven als Transparant, communicatief, zeer professioneel en klantvriendelijk. Ze beschikken over de kennis om jouw website naar de top te brengen!"

Danny

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat