WordPress onderhoud

Waarom is goed onderhoud belangrijk?

Een goed onderhouden WordPress website is belangrijk voor de prestaties van je website. Door onderhoud te plegen voorkom je problemen en zorg je ervoor dat alle functies van je website blijven werken. Ook zorg je ervoor dat je website veilig blijft en up to date is met de nieuwste technieken. WordPress onderhoud is het regelmatig bijwerken van je website. Dit kan door middel van updates van WordPress zelf, maar ook door het updaten van de plugins die je gebruikt en het aanpassen van de thema’s. Het is belangrijk dat je dit onderhoud regelmatig uitvoert, om zo ervoor te zorgen dat je website goed blijft functioneren en veilig is.

Wat kost WordPress onderhoud?

Voor WordPress onderhoud betaal je per uur. Wij vragen vijftig euro exclusief BTW per uur. Een website heeft ongeveer 1 uur per maand onderhoud nodig. Sommige webshops hebben wat meer aandacht nodig dan de kleinere.

Welke stappen zijn er nodig om je WordPress website te onderhouden?

Het is belangrijk om WordPress regelmatig te updaten. Het liefst gelijk zodra er een update aanwezig is. Dit maakt de website, plugin of thema extra veilig. Welke stappen er nodig zijn is per site verschillend. Maar in de meeste gevallen gaat het om het uitvoeren van de updates, globale check of de site goed werkt, snelheid analyse, testen van formulieren en bestellingen, SPAM en beveiligingscheck uitvoeren, error logs checken, handmatige backup maken, etc.

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat