Limbo Icon New
LIMBO International

LIMBO International: Jouw Partner in WordPress Marketing

Welkom bij LIMBO International, waar we jou ondersteunen bij het bereiken van je online doelen. Als specialisten in internet marketing voor WordPress websites en webshops, staan we klaar om jou te helpen met een persoonlijke en doeltreffende aanpak. Onze ervaring stelt ons in staat om je online zichtbaarheid te verbeteren en je omzet te verhogen. Leer ons deskundige team kennen en ontdek hoe we samen jouw WordPress project kunnen optimaliseren en groeien.

 
Arrow 2.png
5/5
Beoordeling 5/5
- 150+ superleuke projecten voltooid
WordPress onderhoud
0 +
Jaar ervaring

"Die Friese nuchterheid, doorzettingsvermogen en degelijkheid krijg je er gratis bij!"

Element 2.png
Element 1.png

Onze expertises

Content Marketing:

Kwalitatieve content is cruciaal voor succesvolle marketing. Ons team van content creators ontwikkelt relevante, aantrekkelijke posts en meer voor jouw doelgroep. We helpen bij het plannen en uitvoeren van een effectieve contentstrategie om je merk te versterken en bezoekers in klanten te veranderen.

Online adverteren

Bij het promoten van LIMBO International is het cruciaal om een effectieve online advertentiestrategie te hanteren. Google Ads en sociale media-advertenties helpen bij het bereiken van de gewenste doelgroep en het genereren van leads, waardoor de zichtbaarheid en conversie van uw landingspagina worden verhoogd.

Vertrouw door 100+ bedrijven
Komt jouw logo binnenkort ook bij deze mooie reeks te staan?
Element 2.png
Imgp9337

LIMBO International staat voor je klaar!

SEO en social media Bij LIMBO
International begrijpen we het belang van SEO en social media voor uw online groei. Wij optimaliseren uw website met relevante trefwoorden en delen boeiende content op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn om uw doelgroep te bereiken en betrokken te houden.

Conversie en contentmarketing
Ons team bij LIMBO International zet zich in voor het verbeteren van uw conversie en het creëren van waardevolle content. Wij ontwerpen effectieve landingspagina’s met duidelijke call-to-actions en ontwikkelen informatieve blogs, video’s en infographics om uw expertise te tonen en bezoekers aan te moedigen om actie te ondernemen.

E-mailmarketing en online adverteren
Bij LIMBO International benutten we e-mailmarketing en online adverteren om uw zichtbaarheid te vergroten en klantloyaliteit op te bouwen. Wij helpen bij het opzetten van nieuwsbrieven, delen exclusieve aanbiedingen en zorgen voor gerichte advertenties op Google Ads en sociale media-platforms, zodat u een gestage stroom van geïnteresseerde bezoekers en potentiële klanten aantrekt.

Element 2.png

Ervaringen

Element 2.png

Lees de inspirerende verhalen van onze tevreden klanten en ontdek hoe LIMBO International hen heeft geholpen bij het ontwikkelen van succesvolle websites en online marketing.

"Samenwerking met Harry en team verloopt altijd vlekkeloos. Zeer efficient en denken pro-actief mee op ieder aspect van development, onderhoud en hosting. Kunnen zelfstandig te werk, maar zijn ook niet te beroerd om indien gevraagd in de late uurtjes nog beschikbaar te zijn. Zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit wilt tegen een goede prijs."​

Nils Paar Lyter Marketing

"Harry en team doet momenteel SEO voor mijn websites. Super professioneel bedrijf die zeer zorgvuldig werkt en goed communiceert naar de klant met updates over werkzaamheden. Ik zou dit bedrijf omschrijven als Transparant, communicatief, zeer professioneel en klantvriendelijk. Ze beschikken over de kennis om jouw website naar de top te brengen!"

Danny

  Jouw WordPress marketing pakket aanvragen

  Element 2.png

  We zijn klaar om te knallen met jouw website of webshop!
  Dankjewel voor je interesse in ons bedrijf! Wij zijn klaar om samen met jou te werken aan het succes van jouw bedrijf. Niets maakt ons meer enthousiast dan het creëren van een online platform dat de boodschap en identiteit van jouw merk perfect weergeeft. Laten we samen knallen en zorgen voor een fantastisch resultaat!

  "Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
  Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

  WhatsApp chat