WordPress Coaching

Loop je vast? Wil je zelf jouw website of webshop uitbreiden en wil je leren hoe? Of een complete website of webshop maken met hulp van een coach? Dan zit je bij LIMBO International helemaal goed. Harry staat voor je klaar bij 1-0p-1 begeleiding. Je kunt eenvoudig een gratis gesprek inplannen om jouw wensen te bespreken. 

WordPress coaching heb je al voor € 79.95 excl. BTW per uur. Samen met jou wordt een pakket op maat gemaakt. Hoe meer uren je afneemt, hoe voordeliger het wordt. 

Direct WordPress Coaching aanvragen

WordPress Coaching op maat

Doordat wij al sinds 2005 ervaring hebben met WordPress, kunnen wij ook jou helpen je doel te bereiken. Je kunt eenvoudig geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om samen met jou een pakket op maat te maken. In dat gesprek kijken wij of er een leuke klik is en bespreken wij wat jij wil bereiken. Vanuit daar kunnen wij een schatting maken van het aantal uren dat nodig is om jou te ondersteunen. 

Website maken

Wil jij leren hoe je een website maakt? Voor je bedrijf, winkel of wil je starten met een affiliate blog? Wij coachen je naar de doelen die jij voor ogen hebt.

Webshop maken

Wil jij leren hoe je een webshop maakt? Alle kneepjes van het vak leren? Van hosting tot betaalmogelijkheden. Van nieuwsbrieven tot Dropshipping shops.

Online marketing

Wil jij meer uit jouw website halen? Meer met Social Media gaan doen? Nieuwsbrief inzetten of beter gevonden worden in Google? Laat je coachen naar het doel wat jij voor ogen hebt.

Bugs fixen

Heb je een probleem met jouw website of webshop? Wil je weten hoe je dat moet fixen? Plan een gesprek met een coach in en leer hoe jij snel van jouw probleem af komt.

Uitbreidingen

Wil jij jouw website of webshop uitbreiden? Met een social media feed, verkoop gedeelte, landingspagina, nieuwsbrief of wat dan ook. Onze coaches helpen jouw op weg.

Aanpassingen

Zijn er aanpassingen die jij aan jouw website of webshop wil doorvoeren? Maar loop je vast? Geen probleem, schakel een WordPress coach in om snel weer verder te kunnen.

Wat kost WordPress Coaching?

WordPress coaching kost € 79,95 per uur. Het aantal uren dat nodig is verschilt heel erg. Het is maar net waar jij hulp bij zoekt of in welk traject je zit. Het is dus altijd verstandig om vooraf contact op te nemen en samen met één van onze coaches een plan te maken. 

Imgp9387

Wat wil jij graag bereiken?

Geef je wensen door, dan maken wij samen met jou een plan. Aan de hand van dit plan coachen wij jou naar het eindresultaat dat jij voor ogen hebt. Via onderstaand formulier kun je geheel vrijblijvend een gratis gesprek inplannen. Dan kunnen wij van beide kanten zien of er een leuke klik is!

Wat wil jij graag bereiken? Samen met jou maken wij een plan en coachen wij jou naar het gewenste resultaat!

×