Limbo Icon New
LIMBO International

Persoonlijke en Effectieve WordPress Coaching met Harry-Jan

Hallo, ik ben Harry-Jan, jouw ervaren WordPress coach met meer dan 15 jaar ervaring. Ik help je graag de kracht van WordPress te benutten om een unieke en succesvolle website of webshop te creëren. 

Ook als je vastloopt met je huidige site, sta ik voor je klaar. Kies voor mijn persoonlijke begeleiding en stap-voor-stap aanpak, zodat we samen jouw online doelen bereiken.

 Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat ik voor jou kan betekenen!

Arrow 2.png
5/5
Beoordeling 4,8/5
Element 1.png
Element 2.png
Limbo International Harry Overleg

Persoonlijke begeleiding en stap-voor-stap aanpak voor zowel beginners als gevorderden

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Harry-Jan, jouw toegewijde WordPress coach met een passie voor het delen van kennis en het helpen van anderen om hun online doelen te bereiken. Met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van succesvolle websites en webshops, heb ik de expertise en het inzicht om je te begeleiden bij het creëren van jouw unieke online aanwezigheid.

Als een enthousiaste leermeester haal ik voldoening uit het bijbrengen van nieuwe vaardigheden en het zien groeien van mijn cliënten. Of je nu een beginner bent die net met WordPress begint of iemand met ervaring die vastloopt met een huidige site, ik ben er om je te ondersteunen en te helpen je doelen te bereiken.

Kies voor mijn persoonlijke begeleiding en stap-voor-stap aanpak, en ervaar hoe leuk en bevredigend het kan zijn om je eigen website of webshop tot leven te zien komen. Neem vandaag nog contact op en ontdek samen met mij de mogelijkheden die WordPress te bieden heeft. Laten we samen werken aan jouw online succes!

Element 2.png
P1177733
0 +
Jaar ervaring

Doe het in je eigen tempo!

Wij begrijpen we dat iedereen leert in zijn eigen tempo en dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom kun je bij ons de vervolgsessies zelf inplannen, zodat je het leertraject volledig kunt aanpassen aan jouw behoeften en beschikbaarheid. Geniet van de vrijheid om je coaching sessies te plannen op momenten die voor jou het beste uitkomen en leer in een tempo dat bij jou past. Zo zorgen we ervoor dat je het meeste uit je WordPress coaching haalt en de ervaring optimaal op jouw situatie kunt afstemmen.

Jouw WordPress coaching aanvragen

Element 2.png

We zijn klaar om te knallen met jouw website of webshop!
Dankjewel voor je interesse in ons bedrijf! Wij zijn klaar om samen met jou te werken aan het succes van jouw bedrijf. Niets maakt ons meer enthousiast dan het creëren van een online platform dat de boodschap en identiteit van jouw merk perfect weergeeft. Laten we samen knallen en zorgen voor een fantastisch resultaat!

Element 1.png
Element 3.png

Vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek

Als het gaat om WordPress coaching, begrijpen wij bij LIMBO International dat het belangrijk is dat er een goede klik is tussen de coach en de klant. Daarom bieden wij een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek aan, waarin jij kunt kijken of het klikt en of wij een match zijn. Tijdens dit gesprek kun je jouw doelen en verwachtingen bespreken en krijg je de kans om te zien hoe onze ervaren coaches jou kunnen helpen bij het verbeteren van jouw WordPress vaardigheden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe wij jouw online aanwezigheid kunnen optimaliseren!

Ervaringen

5/5

Lees de inspirerende verhalen van onze tevreden klanten en ontdek hoe LIMBO International hen heeft geholpen bij het ontwikkelen van succesvolle websites en online marketing.

"Samenwerking met Harry en team verloopt altijd vlekkeloos. Zeer efficient en denken pro-actief mee op ieder aspect van development, onderhoud en hosting. Kunnen zelfstandig te werk, maar zijn ook niet te beroerd om indien gevraagd in de late uurtjes nog beschikbaar te zijn. Zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit wilt tegen een goede prijs."​

Nils Paar Lyter Marketing

"Harry en team doet momenteel SEO voor mijn websites. Super professioneel bedrijf die zeer zorgvuldig werkt en goed communiceert naar de klant met updates over werkzaamheden. Ik zou dit bedrijf omschrijven als Transparant, communicatief, zeer professioneel en klantvriendelijk. Ze beschikken over de kennis om jouw website naar de top te brengen!"

Danny

  Veelgestelde vragen

  Wij begrijpen dat je misschien vragen hebt over onze diensten en werkwijze. Daarom hebben we een handige lijst met veelgestelde vragen samengesteld om je te helpen een beter inzicht te krijgen in wat je kunt verwachten bij het samenwerken met LIMBO International.

  website laten maken - limbo international

  WordPress Elementor Coaching is een persoonlijke begeleidingsservice waarbij je leert hoe je de Elementor page builder kunt gebruiken om je WordPress-website naar wens aan te passen en te optimaliseren.

  Elementor is een toonaangevende WordPress-paginabuilder die het mogelijk maakt om op een visuele en gebruiksvriendelijke manier professionele websites en webshops te ontwerpen. LIMBO International gebruikt Elementor vanwege de flexibiliteit, aanpasbaarheid en gebruiksgemak die het biedt bij het creëren van unieke en aantrekkelijke websites.

  Element 2.png

  "Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
  Laat dat aan iedereen zien!"

  WhatsApp chat