Inhoud bewerken
Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat wil jij graag laten maken?

WordPress experts vanuit hartje Leeuwarden

Haal meer uit WordPress: Trainingen op maat door LIMBO.

limbo_international_harry_overleg-1
Jaar ervaring
0 +
Waar kunnen we jou mee van dienst zijn?

WordPress trainingen door LIMBO.

LIMBO International brengt nu gespecialiseerde WordPress trainingen naar jouw regio in het Noorden. Onze op locatie workshops zijn ontworpen om zowel beginners als gevorderden de fijne kneepjes van WordPress bij te brengen, direct in jouw eigen omgeving. Deze trainingen bieden een unieke kans om te leren van ervaren WordPress professionals, terwijl je netwerkt met andere lokale gebruikers en bedrijven. Of je nu je eerste website bouwt of geavanceerde functies wilt beheersen, onze trainingen zijn afgestemd op jouw leerbehoeften en doelen.

Flexibele en toegankelijke WordPress trainingen op maat

Wij begrijpen dat niet iedereen de tijd of middelen heeft om ver te reizen voor trainingen. Daarom hebben we besloten onze WordPress expertise naar verschillende locaties in het Noorden te brengen. Onze trainingen vinden plaats in gemakkelijk bereikbare locaties, waardoor ze ideaal zijn voor zowel individuen als teams. Met een mix van praktische sessies, interactieve workshops en Q&A’s, zorgen we ervoor dat elke deelnemer de training verlaat met waardevolle kennis, praktische vaardigheden en het vertrouwen om WordPress effectief te gebruiken voor hun zakelijke of persoonlijke doeleinden.

Unrecognizable woman showing five stars evaluating coworking place
"Samenwerking met Harry en team verloopt altijd vlekkeloos. Zeer efficiënt en denken proactief mee op ieder aspect van development, onderhoud en hosting. Kunnen zelfstandig te werk, maar zijn ook niet te beroerd om indien gevraagd in de late uurtjes nog beschikbaar te zijn. Zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit wilt tegen een goede prijs."
Nils Paar
Microdose PRO
Waar kunnen we jou mee van dienst zijn?

Een persoonlijke aanpak met advies op maat.

Onze Friese nuchterheid gecombineerd met professionaliteit betekent dat we dingen gedaan krijgen, zonder gedoe. We luisteren, adviseren en handelen met zelfvertrouwen, waardoor elk project een weerspiegeling is van jouw unieke merk en doelstellingen. Met LIMBO International aan je zijde, is succes gegarandeerd.

Waarom Kiezen voor LIMBO International?

  • Op maat voor jou: Jouw wensen, onze uitvoering – een perfecte match.
  • SEO-Expertise: We zorgen ervoor dat jouw website niet alleen mooi, maar ook vindbaar is.
  • Persoonlijk en vertrouwd: We nemen de tijd voor jou en jouw project, met de zekerheid dat we het goed doen.
  • WordPress en Elementor expertise: Jouw garantie voor een technisch geavanceerde en flexibele website.
IMGP9337-2048x1356
Jaar ervaring
0 +
Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Of je nu nieuw bent in de wereld van webshops of ervaren, wij staan klaar om te adviseren en begeleiden, zodat jouw project vlekkeloos verloopt. Vertrouw op onze expertise voor een succesvolle online aanwezigheid.

Neem vandaag nog contact op met LIMBO International en laten we samen iets geweldigs bouwen!"