Inhoud bewerken
Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat wil jij graag laten maken?

WordPress experts vanuit hartje Leeuwarden

Versterk je merk met WordPress Marketing van LIMBO.

limbo_international_harry_overleg-1
Jaar ervaring
0 +
Waar kunnen we jou mee van dienst zijn?

Verhoog je online aanwezigheid met WordPress marketing door LIMBO.

Wij transformeren je website in een krachtig hulpmiddel voor merkbekendheid. Met onze geïntegreerde marketingstrategieën maakt LIMBO International van jouw WordPress site een kern van je digitale marketing. We combineren SEO, contentmarketing en sociale media om je online zichtbaarheid te verhogen. Bovendien verbeteren we je zoekresultaten met onze WordPress SEO-expertise. We zorgen ervoor dat je website beter scoort in zoekmachines en meer bezoekers trekt, wat essentieel is voor de groei van jouw bedrijf.

Maak indruk op je publiek.

Wij ontwikkelen verhalen en berichten die aansluiten bij jouw merk en boodschap, waardoor je een sterke connectie met je doelgroep opbouwt. Daarnaast benutten we de kracht van sociale media via je WordPress site. We zorgen voor naadloze integratie, waardoor delen en interactie eenvoudiger worden. Met LIMBO’s marketingoplossingen zie je duidelijke en meetbare resultaten. We gebruiken geavanceerde tools om het succes van je site te meten, waarmee we je strategie voortdurend kunnen verfijnen en verbeteren voor optimaal online succes.

Unrecognizable woman showing five stars evaluating coworking place
"Samenwerking met Harry en team verloopt altijd vlekkeloos. Zeer efficiënt en denken proactief mee op ieder aspect van development, onderhoud en hosting. Kunnen zelfstandig te werk, maar zijn ook niet te beroerd om indien gevraagd in de late uurtjes nog beschikbaar te zijn. Zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit wilt tegen een goede prijs."
Nils Paar
Microdose PRO
Waar kunnen we jou mee van dienst zijn?

Een persoonlijke aanpak met advies op maat.

Onze Friese nuchterheid gecombineerd met professionaliteit betekent dat we dingen gedaan krijgen, zonder gedoe. We luisteren, adviseren en handelen met zelfvertrouwen, waardoor elk project een weerspiegeling is van jouw unieke merk en doelstellingen. Met LIMBO International aan je zijde, is succes gegarandeerd.

Waarom Kiezen voor LIMBO International?

  • Op maat voor jou: Jouw wensen, onze uitvoering – een perfecte match.
  • SEO-Expertise: We zorgen ervoor dat jouw website niet alleen mooi, maar ook vindbaar is.
  • Persoonlijk en vertrouwd: We nemen de tijd voor jou en jouw project, met de zekerheid dat we het goed doen.
  • WordPress en Elementor expertise: Jouw garantie voor een technisch geavanceerde en flexibele website.
IMGP9337-2048x1356
Jaar ervaring
0 +
Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Of je nu nieuw bent in de wereld van webshops of ervaren, wij staan klaar om te adviseren en begeleiden, zodat jouw project vlekkeloos verloopt. Vertrouw op onze expertise voor een succesvolle online aanwezigheid.

Neem vandaag nog contact op met LIMBO International en laten we samen iets geweldigs bouwen!"