Inhoud bewerken
Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat wil jij graag laten maken?

WordPress experts vanuit hartje Leeuwarden

WordPress coaching op maat met LIMBO: Precies wat jij nodig hebt.

limbo_international_harry_overleg-1
Jaar ervaring
0 +
Waar kunnen we jou mee van dienst zijn?

WordPress Coaching op maat door LIMBO.

Bij LIMBO International begrijpen we dat elke WordPress gebruiker unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte coaching aan die precies past bij wat jij nodig hebt. Of je nu net begint of je vaardigheden wilt verbeteren, onze ervaren coaches stellen een persoonlijk programma samen dat aansluit bij jouw doelen en uitdagingen. Met onze coaching krijg je niet alleen praktische kennis, maar ook strategische inzichten om jouw WordPress website optimaal te benutten.

Flexibele en doelgerichte coaching voor elke WordPress gebruiker

Onze coaching is flexibel en aangepast aan jouw tempo en leerstijl. Of je nu hulp nodig hebt bij het ontwerpen van een website, het verbeteren van de gebruikerservaring, SEO, of het beheren van content, LIMBO’s coaches zijn er om je te ondersteunen. We focussen op jouw specifieke vragen en uitdagingen, zodat je snel en effectief leert. Zo word je zelfverzekerd in het beheren en optimaliseren van je eigen WordPress site.

Unrecognizable woman showing five stars evaluating coworking place
"Samenwerking met Harry en team verloopt altijd vlekkeloos. Zeer efficiënt en denken proactief mee op ieder aspect van development, onderhoud en hosting. Kunnen zelfstandig te werk, maar zijn ook niet te beroerd om indien gevraagd in de late uurtjes nog beschikbaar te zijn. Zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit wilt tegen een goede prijs."
Nils Paar
Microdose PRO
Waar kunnen we jou mee van dienst zijn?

Een persoonlijke aanpak met advies op maat.

Onze Friese nuchterheid gecombineerd met professionaliteit betekent dat we dingen gedaan krijgen, zonder gedoe. We luisteren, adviseren en handelen met zelfvertrouwen, waardoor elk project een weerspiegeling is van jouw unieke merk en doelstellingen. Met LIMBO International aan je zijde, is succes gegarandeerd.

Waarom Kiezen voor LIMBO International?

  • Op maat voor jou: Jouw wensen, onze uitvoering – een perfecte match.
  • SEO-Expertise: We zorgen ervoor dat jouw website niet alleen mooi, maar ook vindbaar is.
  • Persoonlijk en vertrouwd: We nemen de tijd voor jou en jouw project, met de zekerheid dat we het goed doen.
  • WordPress en Elementor expertise: Jouw garantie voor een technisch geavanceerde en flexibele website.
IMGP9337-2048x1356
Jaar ervaring
0 +
Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Of je nu nieuw bent in de wereld van webshops of ervaren, wij staan klaar om te adviseren en begeleiden, zodat jouw project vlekkeloos verloopt. Vertrouw op onze expertise voor een succesvolle online aanwezigheid.

Neem vandaag nog contact op met LIMBO International en laten we samen iets geweldigs bouwen!"