Limbo Icon New
LIMBO International

Hosting

Het belang van goede hosting

WordPress Hosting is een vorm van webhosting die speciaal bedoeld is voor WordPress websites. Het biedt de gebruiker meer mogelijkheden dan shared hosting, zoals het inrichten van meerdere website-instellingen, het toevoegen van plugins en het bewerken van de code van je website. Er zijn verschillende factoren die belangrijk zijn bij WordPress hosting. Zo wil je dat je website snel laadt, zodat bezoekers niet afhaken voordat ze jouw site hebben bezocht. Ook is het belangrijk dat de hostingpakketten over diverse mogelijkheden beschikken, zodat je website kan groeien en er ook toekomstmogelijkheden voorhanden zijn.

High Speed Passenger Train On Railroad Track In Motion

Wat voor soorten hosting zijn er?

Er zijn vele soorten hosting, waaronder shared hosting, dedicated hosting, cloud hosting en VPS hosting. Shared hosting is een type hosting waarbij meerdere websites worden gehuisvest op één server. Doordat de websites met elkaar worden gedeeld, zijn de kosten laag. Bij dedicated hosting huur je een volledige server (of misschien wel meerdere servers) die exclusief aan jouw bedrijf toebehoort. Dit betekent dat andere bedrijven geen toegang hebben tot dezelfde server(s). Dedicated hosting is perfect als je veel dataverwerking of webtraffic nodig hebt, of als je website erg belangrijk is en niet kan worden offline gehaald. Cloud hosting is vrij nieuw. Het is een manier om gegevens over te brengen naar de cloud door gebruik te maken van een externe bron, zoals een computer, tablet of mobiele telefoon. Hiermee kun je alle gegevens opslaan in de cloud, waardoor deze overal toegankelijk zijn. VPS hosting is hosting waar onze website ook mee gehost is. VPS hosting is een vorm van webhosting waarbij je de beschikking heeft over een virtuele server. Deze server wordt gehost in een datacenter en je kunt er zelf voor kiezen hoeveel capaciteit of resources je nodig hebt. LIMBO staat voor je klaar op het gebied van hosting.

Wat kost goede hosting?

Dit is compleet afhankelijk van wat jouw website nodig heeft. Kleinere websites hosten wij voor een kleine zes euro excl. BTW per maand. Voor de grotere webshops kom je op ongeveer veertig euro excl. BTW per maand. Hoe groter de website, hoe meer traffic en hoe meer resources nodig zijn, des te groter server is er nodig.

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat