Limbo Icon New
LIMBO International

Zomeraanbieding: Verbeter jouw Online Succes!

Profiteer nu van onze exclusieve zomeraanbieding en geef jouw bedrijf een boost met een nieuwe website, professioneel onderhoud en effectieve social media marketing. Ontdek de voordelen van onze alles-in-één oplossing en bespaar tijd, geld en moeite!

Bespaar bijna € 600,-

Arrow 2.png
5/5
Beoordeling 4.8/5
- 250+ superleuke projecten voltooid
Limbo Zomerdeal 2023
0 +
Jaar ervaring

Goed geregeld! Een nieuwe website, snelle hosting, technisch onderhoud en actief op social media!

Krijg een professionele, op maat gemaakte website die jouw bedrijf representeert en klanten aantrekt. Profiteer van razendsnelle VPS-hosting die ervoor zorgt dat jouw website snel laadt en altijd beschikbaar is. Wij zorgen voor regelmatig onderhoud, updates en beveiligingsmaatregelen, zodat jouw website altijd soepel en veilig blijft werken. Vergroot jouw online zichtbaarheid en betrokkenheid met strategische social media marketing. Bereik jouw doelgroep en bouw een loyale klantenkring op. Bespaar tijd en moeite door alles onder één dak te hebben. Wij zorgen voor jouw website, hosting, onderhoud en social media, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten.

Onze zomeraanbieding omvat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle online aanwezigheid

Nieuwe website: Krijg een professionele, op maat gemaakte website die jouw bedrijf representeert en klanten aantrekt.

Snelle hosting: Profiteer van razendsnelle VPS-hosting die ervoor zorgt dat jouw website snel laadt en altijd beschikbaar is.

Technisch onderhoud: Wij zorgen voor regelmatig onderhoud, updates en beveiligingsmaatregelen, zodat jouw website altijd soepel en veilig blijft werken.

Actief op social media: Vergroot jouw online zichtbaarheid en betrokkenheid met strategische social media marketing. Bereik jouw doelgroep en bouw een loyale klantenkring op.

Complete oplossing: Bespaar tijd en moeite door alles onder één dak te hebben. Wij zorgen voor jouw website, hosting, onderhoud en social media, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijfsactiviteiten.

Mis deze kans niet om jouw online succes naar een hoger niveau te tillen. Geldig gedurende de hele maand juli!

Element 2.png
Limbo International Harry Overleg
0
Besparen
Element 2.png
Element 1.png

Onze zomerdeal

Premium WordPress website

Een premium WordPress website is de basis van een succesvolle online aanwezigheid. Het biedt een professionele uitstraling, gebruiksgemak en aanpasbaarheid.

Van € 1198,80

voor slechts € 899,-

Premium WordPress Onderhoud

Premium WordPress onderhoud zorgt ervoor dat jouw website veilig, up-to-date (3x p.w.), geback-upt is, gemonitord wordt en optimaal presteert.

Van € 49,95 p.m.

voor slechts € 19,95 p.m.

Social media marketing

Effectieve social media marketing vergroot jouw online zichtbaarheid, betrokkenheid en merkloyaliteit.

Van € 99,95 p.m.

voor slechts € 79,95 p.m.

Vertrouw door 100+ bedrijven
Komt jouw logo binnenkort ook bij deze mooie reeks te staan?
Element 2.png

Ervaringen

Element 2.png

Lees de inspirerende verhalen van onze tevreden klanten en ontdek hoe LIMBO International hen heeft geholpen bij het ontwikkelen van succesvolle websites en online marketing.

"Samenwerking met Harry en team verloopt altijd vlekkeloos. Zeer efficient en denken pro-actief mee op ieder aspect van development, onderhoud en hosting. Kunnen zelfstandig te werk, maar zijn ook niet te beroerd om indien gevraagd in de late uurtjes nog beschikbaar te zijn. Zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit wilt tegen een goede prijs."​

Nils Paar Lyter Marketing

"Harry en team doet momenteel SEO voor mijn websites. Super professioneel bedrijf die zeer zorgvuldig werkt en goed communiceert naar de klant met updates over werkzaamheden. Ik zou dit bedrijf omschrijven als Transparant, communicatief, zeer professioneel en klantvriendelijk. Ze beschikken over de kennis om jouw website naar de top te brengen!"

Danny

Jouw LIMBO zomerdeal aanvragen

Element 2.png

Profiteer nu van onze exclusieve zomerdeal en geef jouw online aanwezigheid een boost! Vul het onderstaande formulier in om jouw aanvraag voor de zomerdeal in te dienen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat je misschien vragen hebt over onze diensten en werkwijze. Daarom hebben we een handige lijst met veelgestelde vragen samengesteld om je te helpen een beter inzicht te krijgen in wat je kunt verwachten bij het samenwerken met LIMBO International.

website laten maken - limbo international

De Premium WordPress Website omvat een op maat gemaakte website die specifiek is ontworpen om aan de behoeften van jouw bedrijf te voldoen. We werken samen om een professioneel ontwerp te creëren dat jouw merkidentiteit weerspiegelt. De website zal een responsief design hebben, wat betekent dat deze er op alle apparaten geweldig uitziet, van desktops tot mobiele telefoons. Bovendien wordt de website gebouwd op het WordPress-platform, waardoor je gemakkelijk inhoud kunt beheren en bijwerken zonder technische kennis.

Het Premium WordPress Onderhoud zorgt ervoor dat jouw website altijd up-to-date en veilig blijft. Het omvat regelmatige updates van WordPress-kern, thema's en plugins om ervoor te zorgen dat je altijd de nieuwste functies en beveiligingspatches hebt. We implementeren ook beveiligingsmaatregelen om jouw website te beschermen tegen mogelijke bedreigingen. Daarnaast maken we regelmatig back-ups van jouw website, zodat je altijd een herstelmogelijkheid hebt als er iets misgaat. Ten slotte bieden we technische ondersteuning voor eventuele vragen of problemen die je hebt met betrekking tot jouw WordPress-website.

Social Media Marketing is een krachtig instrument om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en betrokkenheid bij jouw doelgroep op te bouwen. Door effectieve social media strategieën toe te passen, kunnen we boeiende content creëren die jouw doelgroep aanspreekt en betrokkenheid stimuleert. We beheren jouw social media-accounts en plaatsen regelmatig relevante en interessante berichten. Daarnaast kunnen we gerichte advertentiecampagnes opzetten om jouw boodschap aan een bredere doelgroep te laten zien en jouw online aanwezigheid verder te vergroten.

Als je al een bestaande website hebt, kunnen we deze upgraden en optimaliseren om te voldoen aan de eisen van de zomerdeal. We zullen jouw huidige website beoordelen en identificeren welke aspecten kunnen worden verbeterd. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat we het ontwerp vernieuwen, de functionaliteit uitbreiden of de SEO optimaliseren. We zorgen ervoor dat jouw bestaande website naadloos past bij de nieuwe diensten die je bij ons afneemt, zodat je een coherente online aanwezigheid behoudt. In de meeste gevallen beginnen we opnieuw zodat we hoge kwaliteit en performance kunnen garanderen.

Onze zomerdeal is ontworpen als een alles-in-één pakket, waarbij de Premium WordPress Website, Premium WordPress Onderhoud en Social Media Marketing elkaar aanvullen om een sterke online aanwezigheid te creëren. Het pakket biedt synergievoordelen en is gericht op het behalen van maximale resultaten. Echter, als je specifieke behoeften hebt en slechts één of twee van de diensten wilt afnemen, kunnen we een aangepaste oplossing bieden die aan jouw behoeften voldoet. Neem contact met ons op om jouw specifieke wensen te bespreken en wij zullen een oplossing op maat aanbieden.

Nee, de prijs van de zomerdeal is all-inclusive en omvat alle kosten voor de Premium WordPress Website, Premium WordPress Onderhoud en Social Media Marketing zoals beschreven in het pakket. Er zijn geen verborgen kosten, tenzij anders vermeld en overeengekomen. We streven naar transparantie en open communicatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. De betalingen zullen echter maandelijks d.m.v. automatische incasso verlopen.

De doorlooptijd voor het ontwikkelen van jouw nieuwe website kan variëren, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project. We streven ernaar om jouw website binnen een week op te leveren, zodat je snel kunt profiteren van de voordelen van jouw nieuwe online aanwezigheid. Na het bespreken van jouw specifieke behoeften en doelen, zullen we een realistische tijdlijn vaststellen en je op de hoogte houden van de voortgang.

Ja, we bieden training en ondersteuning om jou te helpen bij het beheren van jouw nieuwe website. We zullen je voorzien van de nodige informatie en begeleiding om zelfstandig inhoud toe te voegen, bij te werken en andere aspecten van jouw website te beheren. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we klaar op WhatsApp om jou te ondersteunen en jouw vragen te beantwoorden. En dat 7 dagen per week!

Zodra je het aanvraagformulier hebt ingevuld, ontvangen wij jouw gegevens en nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We zullen de details bespreken, zoals jouw specifieke wensen, doelen en eventuele aanvullende informatie die we nodig hebben. We zullen ook een tijdlijn en planning opstellen om jouw project te starten en te voltooien. Jouw aanvraag is de eerste stap naar het realiseren van jouw online succes, en wij zullen jou gedurende het hele proces begeleiden en ondersteunen.

Element 2.png
WhatsApp chat