Limbo Icon New
LIMBO International

WordPress expert

Heb jij een WordPress klus? En zoek je een expert?

Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn dé WordPress experts van Friesland én omgeving. Wij beschikken over een team met verschillende expertises en kennis. Zo zorgen we dat jouw website er precies zo uitziet gaan als je in gedachten had. Bovendien stemmen wij onze designs af op je bedrijfsmotto of visie. Hierdoor kun je rekenen op een unieke website die binnen alle succesvolle online marketing strategieën superieur is. Daarbij actief en gemotiveerd bent, kan LIMBO International ook voor jou een passende technische oplossing ontwikkelen of doorzoekertoepassing optuigen die aan jespecifieke wensen voldoen. Zo hebben wij kennis van hosting tot design en van onderhoud tot het php programmeerwerk.

Service23

Herken jij dit?

Wat wil jij graag goed geregeld hebben?

Laat jouw website of webshop zorgeloos door ons team onderhouden en voorkom problemen.

Onderhoud

Langzame website? Worden er errors getoond? Werken sommige pagina's niet? Tijd voor een website APK.

Nieuwe website

Is jouw website ook toe aan vernieuwing? Dan zorgen wij dat jij snel een mooie doeltreffende website krijgt.

Online verkopen?

Met WooCommerce kun je overzichtelijk een webshop beheren. Wij zorgen er voor een fijne gebruikerservaring voor de klanten.

Aanpassingen

Heb je een wijziging of aanpassing? Geen enkel probleem. Geef ze door en wij plannen ze z.s.m. voor je in.

WordPress marketing

Wil jij meer uit je website of webshop halen? Vraag dan naar onze internet marketing (social media, SEO, etc.) diensten.

Advies

Wij denken ook graag met je mee. Mochten er punten zijn waarvan wij denken dat die aangepakt kunnen worden, geven wij ze door.

WordPress klus aanvragen

Heb jij een WordPress klus liggen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zorgen voor een offerte op maat. Wij vinden altijd wel een oplossing, passend bij jouw budget. Vul onderstaand formulier in en wij reageren zo snel als mogelijk. 

Team LIMBO: Persoonlijk en vakkundig​

Een WordPress website die op jouw lijf en bedrijf geschreven staat, is mogelijk doormiddel van LIMBO. Persoonlijk contact met de klant staat bij ons op nummer één. Ontvang updates van verzamelde statistieken via Whatsapp, om zo precies te weten welke vorderingen je bedrijf maakt. Wij denken graag mee met aanpassingen en zorgen voor performance optimalisatie. Onze experts weten precies wat bedrijven nodig hebben. Door deze ervaringen en door het luisteren naar de wensen van onze klant, zorgt LIMBO voor een snelle levering van een geoptimaliseerde website voor jouw bedrijf.

P1177335
Thumbnail Beautyplus 20211210142900069 Save

Wij hebben ervaring met:

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat