Limbo Icon New
LIMBO International

Wil je een webshop toevoegen aan je website?

Webshop toevoegen aan je website

Webshop toevoegen aan je website

Je kunt heel eenvoudig een webshop toevoegen aan je website door gebruik te maken van onze gratis webwinkel plug-in. Deze plug-in is speciaal ontworpen om je website om te toveren tot een volwaardige webwinkel. Je hoeft alleen maar je producten in te voeren en de betalingsmethode(s) toe te voegen. Je bepaalt zelf of bezoekers van je website kunnen bestellen of dat ze contact moeten opnemen met je voor een bestelling.

Wat zijn voordelen van een webshop toevoegen aan je website?

 

Het toevoegen van een webshop aan je website biedt verschillende voordelen, waaronder:

– Meer omzet: een webshop biedt bedrijven de mogelijkheid om hun producten en diensten wereldwijd aan te bieden. Daarnaast kunnen bezoekers gemakkelijk bestellen en betalen. Dit leidt tot meer omzet en groei.

– Groter bereik: een webshop maakt het mogelijk om een groter publiek te bereiken. Bezoekers van je website kunnen direct doorklikken naar je webshop. Hiermee bereik je meer potentiële klanten.

– Hoger rendement: door het toevoegen van een webshop aan je website, genereer je meer leads en ver.

 

Hoe werkt het met betalingen na het toevoegen van een webshop aan je website?

 

Een webshop werkt met betalingen door middel van een betaalsysteem. Dit kan bijvoorbeeld PayPal zijn, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Een van de bekendste betaalsystemen is Mollie. Vanuit Mollie kun je veel bestaande betaalmogelijkheden koppelen, bijvoorbeeld Ideal, PayPal, Credit Card en Klarna. Nadat de klant heeft ingevoerd hoeveel hij of zij wil bestellen, wordt er naar het betaalsysteem verwezen. Daarna volgt er een betaalpagina waar de klant de benodigde informatie in moet vullen. Na succesvolle betaling ontvangt de webshop direct een notificatie en kan het pakketje gereed gemaakt worden voor verzending.

 

Wil je een webshop toevoegen aan je site maar je weet niet goed hoe je moet starten? Hier een aantal tips.

 

1) Bereken je webshop kosten

Voordat je begint met verkopen via je webshop, is het verstandig om je kosten te berekenen. Denk hierbij aan de kosten voor een domeinnaam, webhosting en eventueel e-commerce software. Ook moet je rekening houden met de kosten voor het ontwerpen en laten maken van je webshop.

2) Kies een geschikte domeinnaam

Zorg ervoor dat je een geschikte domeinnaam kiest voor je webshop. Deze moet herkenbaar zijn en passen bij de producten of diensten die je aanbiedt. Ook is het belangrijk dat de domeinnaam gemakkelijk te onthouden is.

3) Zorg voor een goede webhosting

Wil je een webshop toevoegen aan je website dan moet je webshop op een goede webhosting worden geplaatst. Deze moet betrouwbaar zijn en voldoende capaciteit bieden voor je webshop. Daarnaast is het belangrijk dat de webhosting snel is, zodat je bezoekers geen lange wachttijden hoeven te ervaren. Limbo International heeft meerdere eigen servers waarbij snelheid en capaciteit gegarandeerd zijn.

4) Kies de juiste e-commerce software

Voor het starten van je webshop is het belangrijk om de juiste e-commerce software te kiezen. Deze software regelt alle aspecten van je webshop, zoals het plaatsen van bestellingen en het verwerken van betalingen. Er zijn verschillende e-commerce software providers beschikbaar, waardoor er altijd wel een geschikte keuze is voor je webshop. Wij hebben al vele webshops gebouwd en kunnen je op dit gebied optimaal adviseren.

5) Gebruik een goede webwinkel template

Een van de belangrijkste onderdelen van een webshop toevoegen aan je website is de uitstraling. Om je webshop zo professioneel mogelijk te laten ogen, is het aan te raden om gebruik te maken van een goede webwinkel template. Voor het vinden van de juiste template helpen wij je graag.

6) Nuttige tips voor de inrichting van je webshop

Een professionele inrichting van je webshop is belangrijk om goede resultaten te behalen. Om ervoor te zorgen dat je webshop optimaal is ingericht kun je bij ons terecht voor nuttige tips. Kortom heb je interesse in een mooie webshop waar alles aan de achterkant tot in de puntjes is geregeld? Wij kunnen je webshop toevoegen aan je website! Klik hier om contact met ons op te nemen.

webshop toevoegen aan je website

Populair

WhatsApp chat