Limbo Icon New
LIMBO International

Hoe ziet samenwerken met LIMBO International er eigenlijk uit?

Wij leggen je graag even uit hoe wij te werk gaan. Dat je via onze website heel veel verschillende informatie krijgt, kan nogal overweldigend zijn. Maar ja, wij houden dan ook van duidelijkheid. Hier vind je in het (voor ons) kort uitgelegd hoe wij werken.

P1177419

"Verstand op 0, data verzamelen en vol
enthousiasme 'gas geven'. Dat is wat wij doen!"

Het begint allemaal
bij jouw bedrijf.

Om te beginnen verdiepen wij ons in jouw bedrijf en de markt waarin jouw bedrijf actief is. Af en toe stellen wij eens een vervelende vraag, maar dat is allemaal in het belang van jouw bedrijf. Wij verzamelen data waar wij wat mee kunnen. Is dat er niet? Dan gaan wij de informatie zelf verzamelen. Voordat we starten zoeken wij dus naar het complete plaatje, waar wij vervolgens een plan voor maken.

P1177866

Wij maken een 'plan de campagne'

Als wij eenmaal alles over jouw bedrijf weten, gaan wij een plan maken. Dit is altijd een plan op maat, want elke ondernemer is uniek. En er is geen bedrijf dat op hetzelfde moment op hetzelfde level zit. De ene is nog starter, de andere al 80 jaar bezig. Nieuwe klanten is wat het ene bedrijf nodig heeft, de andere wil zich vooral focussen op presentatie. 

Tijd om 'gas te geven'

Als wij eenmaal het plan hebben voorgesteld aan jou, en jij akkoord bent met het kostenplaatje, gaan wij over tot ‘gas geven’. Wij voeren het marketingplan uit zoals afgesproken en houden jou regelmatig op de hoogte. Ook betrekken wij je bij bijvoorbeeld het bouw proces van een website of webwinkel. 

P1177325
WordPress onderhoud

Data, data, DATA

Door heel veel data te verzamelen, weten wij precies wat de bezoekers op de websites en webshops doen. Gaan ze snel weg op bepaalde pagina’s? Dan maken wij die nog leuker. Worden sommige knoppen niet gebruikt? Dan gaan we ze verplaatsen of aanpassen. Staan wij met een bepaald zoekwoord op de 9e plaats en is er geen vooruitgang zichtbaar? Dan gaan wij ons daar op focussen. Alles staat met de data die wij krijgen. Ook elke Social Media post, elke blog en elke landingspage zal over nagedacht worden en krijgt zijn eigen doel. 

"Door met ons te samenwerken, heb je
helemaal geen marketingafdeling nodig"

Feestje?!

Succesjes moeten natuurlijk gevierd worden. Hier zijn wij inmiddels bijzonder goed in geworden. Als de vooraf gestelde doelen behaald zijn, dan moeten we daar wel even bij stil staan in onze ogen. Het geeft ons altijd een fantastisch gevoel als wij, samen met de klant, weer een succesje behaald hebben.

P1177535
WhatsApp chat