Website laten maken

Een website laten maken waar jij blij van wordt

In gedachte een beeld vormen van een website is makkelijker dan daadwerkelijk een website laten maken. Over de technische vaardigheden die hierbij komen kijken, beschikt helaas niet iedere ondernemer. Team LIMBO kan jou gelukkig helpen met het maken van een custom WordPress website. Onze 11 teamleden hebben allemaal een eigen expertise in huis, waardoor we jouw WordPress website op maat kunnen maken. Dit kunnen wij ook met het gebruik van web creaties van Elementor. Bij het creëren van een nieuwe website luisteren we naar de wensen van de klant en zorgen we ervoor dat de website uitstekend beveiligd is volgens de huidige en steeds veranderende eisen.

website laten maken - limbo international

80%+ surft tegenwoordig
op de mobiel

Laten we eerlijk zijn, het gros van de mensen bezoekt een website tegenwoordig via zijn of haar mobiele telefoon. De ene mobiele website is toegankelijker dan de ander. Dit heeft alles te maken met ervaring en expertise van websitebouwers. Een website maken die zowel op een desktop als smartphone optimaal gebruikt kan worden, is voor onze experts erg belangrijk. LIMBO zorgt er daarom voor dat jouw website zowel SEO proof als mobielproof wordt gemaakt. Dit doen wij in combinatie met het waarborgen van de AVG. Op deze manier kunnen klanten veilig, gemakkelijk en met een geoptimaliseerde snelheid jouw diensten bekijken en gebruiken.

Een website laten maken door Team LIMBO: Persoonlijk en vakkundig

Een WordPress website die op jouw lijf en bedrijf geschreven staat, is mogelijk doormiddel van LIMBO. Persoonlijk contact met de klant staat bij ons op nummer één. Ontvang updates van verzamelde statistieken via Whatsapp, om zo precies te weten welke vorderingen je bedrijf maakt. Wij denken graag mee met aanpassingen en zorgen voor performance optimalisatie. Onze experts weten precies wat bedrijven nodig hebben. Door deze ervaringen en door het luisteren naar de wensen van onze klant, zorgt LIMBO voor een snelle levering van een geoptimaliseerde website voor jouw bedrijf.

P1177325

Wat kost een website laten maken?

Zoals je eerder op onze website al hebt kunnen lezen, is elke ondernemer uniek en elke onderneming ook. Bedrijf A zit in een hele andere fase dan bedrijf B. De branches zijn verschillend, de doelen anders en zijn standaard pakketten eigenlijk niet te maken. Wel kunnen wij jou een indicatie geven. Dat hebben wij verdeeld over een aantal pakketten. 

OnePage

Een OnePage is een goedkopere oplossing voor als je snel en low budget online wil. Alle informatie wordt op één overzichtelijke pagina verwerkt. Met een OnePage zijn we ongeveer een anderhalve dag tot twee dagen bezig. Een OnePage heb je al vanaf € 500,- exclusief BTW. Uiteraard volledig afhankelijk van jouw wensen.

Eenvoudige multipage website

Een Multipage website is de meest gekozen vorm van websites laten maken. Een basis website met een homepagina, info over het bedrijf, diensten, portfolio en contactpagina met formulier zijn wij ongeveer twee a drie dagen bezig. De kosten hiervoor zijn vanaf € 800,- exclusief BTW. 

Uitgebreide multipage website

Stel dat je een uitgebreidere website nodig hebt, dit is in de meeste gevallen zo. Denk hierbij aan een uitgebreide pagina voor elke dienst, offerte formulier, Social Media feed of een site met uitgebreidere functionaliteit. Dan kom je al snel op kosten vanaf € 1.400,- euro excl. BTW.

Wat krijg je er allemaal nog meer bij?

Nu heb je een beeld van wat de kosten en tarieven ongeveer zijn. Uiteraard zorgen wij er voor dat de website snel werkt, op mobiele telefoons goed zichtbaar is, gaan wij “mierenneukend” door elk gedeelte en zorgen er voor dat de gebruikerservaring goed is. Daarnaast zijn de privacy voorwaarden, cookie beleid en andere hedendaagse eisen van groot belang. Wij gaan met jou in gesprek, brainstormen en zorgen er voor dat jij van alles op de hoogte wordt gehouden tijdens het ontwikkelproces. Onderhoud en hosting zijn wel zeer belangrijk bij de prestaties van de website. Hier komen wel maandelijkse kosten bij kijken. Onderhoud aan WordPress is al snel een uur werk in de maand. Ook is goede en snelle hosting van belang. Maar geen zorgen, wij adviseren je en helpen je bij alles.

P1177535

Wij hebben veel ervaring met een website laten maken.

Limbo Icon Light Blue

Hoe werkt het?

Zoek jij een website of wil jij jouw website een beurt laten geven? Volg dan onderstaande stappen en wij zullen jou zo snel en goed mogelijk helpen. 

  1. Vul onderstaand formulier in of neem op een andere manier contact met ons op. 
  2. Samen met jou bespreken wij jouw website en adviseren waar nodig.
  3. Wij gaan aan de slag om jouw website volgens afspraak te ontwikkelen.
  4. Wanneer wij klaar zijn, laten wij jou de website zien en vragen om feedback.
  5. Na jouw feedback te hebben verwerkt, gaan we online en bespreken we een eventuele verdere samenwerking.

Uiteraard doen wij dit met een dosis humor en enthousiasme. Waar kunnen wij jou mee van dienst zijn? Wat voor website wil jij laten maken? Twijfel niet en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bildtse Tattooshop

Website aanvragen

Via onderstaand formulier kun je heel eenvoudig een offerte voor een website aanvragen. Als jij onderstaande gegevens invult en opstuurt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Laten we er wat moois van maken. Wij kijken er nu al naar uit!

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat