Limbo Icon New
LIMBO International

Social Media

Wij zorgen voor actieve, inspirerende en effectieve Social Media kanalen

Alles gaat of staat tegenwoordig met Social Media. Wie heeft de meeste volgers en wie heeft de meeste likes? Niet alleen voor influencers, maar ook voor bedrijven kan dit aardig wat stress met zich meebrengen. Toch is het gebruik van Social Media een hele goede marketingtool. Ook voor websites en webshops zijn Social Media kanalen een echte uitvinding. Social media marketing is misschien wel de beste manier om online klanten te trekken. Het runnen van een bedrijf, het hebben van een website en ook nog het bijhouden van alle Social media kanalen kan een aardig dagbesteding zijn. Is dit jou allemaal net iets te veel, of heb je er simpelweg niet genoeg verstand van? LIMBO helpt je uit de brand.

Wij houden je socials actueel en up-to-date!​

Ons LIMBO team neemt al jouw social media stress uit handen. Wij beheren de verschillende social media accounts van jouw bedrijf en zorgen voor steeds vernieuwende content. Op deze manier blijft jouw website interessant voor terugkerende en nieuwe klanten. Wij maken wekelijkse nieuwe posts en plannen deze in, om op een strategische manier jouw website onder de aandacht te brengen. Hierdoor zorgen onze experts voor meer verkeer richting jouw geoptimaliseerde website.

Wat is jouw doelgroep? Hoe ga je die bereiken?​

Het voordeel van social media marketing is dat je heel gericht kunt focussen op jouw doelgroep. Alle social media advertenties voor jouw website neemt ons team ook op zich. Facebook Ads is een speciale tak van sport, waar onze experts wel raad mee weten. Met meer dan twee miljard gebruikers is en blijft Facebook een van de grootste online platformen. LIMBO zorgt voor goede en actuele advertenties die de aandacht trekken van potentiële klanten. Doormiddel van social media marketing krijgt jouw bedrijf meer naamsbekendheid en zorgen wij op verschillende social media platformen voor een betere communicatie met jouw doelgroep.

Limbo International Social Media Posts

Wat kost Social Media uitbesteden?

Door je Social Media aan ons uit te besteden, zorgen wij er voor dat jij je kunt focussen op de zaken waar jij expert in bent. In overleg zorgen wij voor leuke content over jouw bedrijf, de branche en projecten. Wij komen af en toe eens een foto maken, vragen regelmatig om inspiratie of bedenken zelf wat leuks. Mocht je nieuws hebben? Geef het dan gewoon door en wij maken er wat leuks van. Voor wat betreft de kosten kun je ook gewoon rekenen op vijftig euro per uur, excl. BTW. Met een post of acht per maand, zijn wij ongeveer vier a vijf uren bezig. 

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat