Limbo Icon New
LIMBO International

SEO

Wordt gevonden op het internet

Hoger scoren in Google is een van de moeilijkste maar effectiefste taken van een website host. Als je een eigen webshop hebt, dan heb je vast al eens van zoekmachine optimalisatie gehoord. Ons LIMBO team is hier om je te helpen jouw website tot de top van de resultaten te krijgen. Dit doen wij door middel van op maat gemaakte pakketten. Zo kun je samen met LIMBO een pakket samenstellen dat precies aansluit op de behoefte en de doelstellingen van jouw website. Wij bestuderen de statistieken en data die jouw website binnenkrijgen, om zo de beste SEO-strategie te creëren.

Limbo International Seo Google

Team LIMBO staat voor je klaar!

Onze 11 teamleden hebben allemaal een eigen specialisatie. Met de pakketten die wij aanbieden kunnen wij jouw website maandelijks SEO technisch uitbreiden. Dit kan doormiddel van het maken van landingspagina’s of interessante blogs en artikelen om deze pagina’s te versterken. Door blogs toe te voegen aan je website kun je niet alleen op een natuurlijke wijze meer informatie en content op je website plaatsen, maar zo genereer je ook meer verkeer. Jouw SEO geoptimaliseerde blogs kun je vervolgens delen op Social Media om zo nog meer potentiële klanten te trekken.

Wij begrijpen Google​

Wij bij LIMBO weten alles over structured data. Hierdoor kunnen wij precies aan Google duidelijk maken welke content het relevantste is op jouw website. Dit heten ook wel de rich snippets. Deze rich snippets zorgen ervoor dat jouw website zich beter kan onderscheiden van anderen in dezelfde niche. In onze maandelijkse pakketten kun je deze SEO-onderdelen bijvoorbeeld in de vorm van FAQ-schema’s terugvinden. Naast FAQ-schema’s verzorgen wij de performance van je website en werken we aan een constante verbetering. Dit alles om de positie van jouw zoekwoorden te versterken.

P1177866

Wat kost een SEO pakket?

Zoals je eerder op onze website al hebt kunnen lezen, is elke ondernemer uniek en elke onderneming ook. Bedrijf A zit in een hele andere fase dan bedrijf B. De branches zijn verschillend, de doelen anders en zijn standaard pakketten eigenlijk niet te maken. Wel kunnen wij jou een indicatie geven. Wij werken namelijk voor vijftig euro per uur exclusief BTW. Per nieuw zoekwoord zijn wij ongeveer vier uren bezig. Dit is inclusief zoekwoordenonderzoek, schrijven van teksten, aanmaken pagina en optimaliseren van die pagina. Daarnaast moeten we de andere zoekwoorden analyseren. Hoe ze er op dat moment voor staan en wat er nodig is om dat te verbeteren. Dan komt er alleen nog wat tijd bij om de aanpassingen uit dat onderzoekje door te voeren. Zo heb je een indicatie van wat een SEO pakket kost. 

Limbo International Team Uiten

Wij hebben ervaring met:

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat