Portfolio

"Staat jouw bedrijf binnenkort ook tussen onze lijst? Dat zouden wij fantastisch vinden!"

Wij doen veel in samenwerking

Aan de ene kant zijn wij super trots op de samenwerkingen met onze partners. Maar stiekem vinden wij het wel een beetje jammer dat wij je niet alles kunnen en mogen vertellen over de projecten die wij allemaal verzorgen. Onze prijs en kwaliteit verhouding is voor een aantal partners van ons zo interessant, dat zij ons veel werk leveren. En aangezien wij dat uit de naam van de partner uitvoeren, kunnen wij dat niet meenemen in de eigen portfolio. Maar met wederzijdse toestemmen mogen wij je er wel over vertellen in een gesprekje.

De Bakkerij

De samenwerking met de Bakkerij worden wij heel blij van. Samen met Tina en Eddy hebben wij een mooie geavanceerde webshop opgezet. Helemaal vanaf de grond opgebouwd. Met verschillende ‘niet standaard’ functies zoals diverse afhaalmomenten per vestiging. De Bakkerij zit namelijk in Berlikum, Sint Annaparochie, Franeker en nu ook in Oude Bildtzijl. Naast het onderhoud aan de website, zorgen wij er ook voor dat er bij elke speciale gelegenheid als kerst, Valentijn, Moederdag, etc. speciale pagina’s ingericht worden. Alles gebaseerd op de data die wij ontvangen achter de schermen. De focus ligt dan ook op groeien met de Bakkerij. Daarnaast zorgen wij er voor dat er wekelijks de juiste aanbiedingen op de website staan en voorzien de website van blogs. Dit allemaal samen met de Social Media posts en acties maakt ons super trots samen te mogen werken met dit leuke bedrijf!

Debakkerij.frl
Wiersmaverhuizingen.nl

Wiersma Verhuizingen

Wiersma Verhuizingen is een bedrijf dat al bijna 100 jaar bestaat. Met gepaste trots mogen wij vertellen dat wij daar ook een klein onderdeel van mogen zijn. Een nieuwe website hebben wij opgezet, verzorgen het onderhoud en maken leuke posts voor op Social Media. Soms branche specifiek, soms over een leuk project wat ze uitgevoerd hebben (en ja, ze komen nogal eens ergens) en soms een persoonlijk verhaal. Achter de schermen zien wij dat Wiersma Verhuizingen continue blijft groeien. Die stijgende lijn zetten wij de komende jaren nog graag met ze voort.

Fefe Care

Fefe Care staat 24/7 klaar voor haar thuiszorg klanten. Die tijd staat wij graag paraat voor Fefe Care. Een website dient 24/7 online te zijn. Mocht er eens een storing optreden, dan staan wij voor Felicia klaar. Net zoals zij klaar staat voor haar klanten. Wij hebben een hele mooie rustige website voor haar gemaakt. Die volgens haar “precies bij mij past!”.

Fefecare
162808957 3623953761063362 7037803384510587810 N

Bildtse Tattooshop

Voor de Bildtse Tattooshop uit Sint Annaparochie hebben wij een super toffe One Page website gemaakt. Eigenaar Devon is boven verwachting blij met de website. 

Een kleine greep uit onze portfolio

WhatsApp chat