Limbo Icon New
LIMBO International

Ontwerpen

Wat voor moois kunnen wij voor jouw maken?

Onze designers graan graag voor je aan de slag. Wij kunnen jouw bedrijf helpen aan een website of webshop ontwerp, visitekaartjes, huisstijl, logo of andere grafische vormgeving. Samen kijken we wat jouw bedrijf nodig heeft en welke stijl het beste past bij je doelgroep. Een goed ontwerp is belangrijk om je bedrijf succesvol te maken. Onze designers weten precies hoe ze effectief en efficiënt een ontwerp kunnen maken dat aansluit bij jouw wensen. Het ontwerpen van een website begint met een goede analyse van de wensen en eisen van de klant. Er moet rekening gehouden worden met de doelgroep, het type website, de functionaliteiten en het uiterlijk. Onze designers weten hoe ze hiermee aan de slag kunnen en zorgen ervoor dat jouw website er perfect uit komt te zien.

Graphic Designer Object Tool And Color Swatch Samples At Workspa

Een logo of huisstijl nodig?

Een logo of huisstijl ontwerpen begint met een brainstorm sessie. In deze sessie bedenken we alle mogelijke ideeën voor een logo of huisstijl. Deze kunnen variëren van abstracte vormen tot beeldmerken die verwijzen naar de organisatie. Een goed logo is belangrijk voor jouw bedrijf. Een logo geeft je bedrijf een gezicht en het helpt je klanten je bedrijf te herkennen. Daarnaast is een goed logo ook belangrijk voor de vindbaarheid van je bedrijf op internet.

Wat kost een ontwerp of design laten maken?

Dat is heel erg verschillend. Een visitekaartje zijn wij ongeveer 2 uur mee bezig. Een website design gaat al snel 2 a 3 dagen in zitten. Afhankelijk van de functionaliteit. Ons standaard uurtarief is € 49,95 per uur exclusief BTW. Het is maar net hoeveel uur wij nodig hebben voor jouw project. Je kunt geheel vrijblijvend contact opnemen voor een offerte. 

Workplace Of An Architect With Blueprints And Sketches
Thumbnail Beautyplus 20211210142900069 Save

Wij hebben ervaring met:

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat