Limbo Icon New
LIMBO International

WordPress Premium One Page voor jouw bedrijf

Het Premium One Page-website pakket is perfect voor bedrijven die net beginnen, of voor degenen die een eenvoudige en professionele website willen zonder alle toeters en bellen. Je kunt de inhoud van jouw website eenvoudig beheren zonder enige ervaring of training. Bovendien zijn onze websites responsive, zodat ze er op elk apparaat goed uitzien.

Goed geregeld voor maar  499,- eenmalig en € 19,95 per maand domeinnaam, snelle hosting, 3x per week onderhoud en e-mail.

Ben je op zoek naar een betaalbare en professionele oplossing voor jouw bedrijf?

Wat is een One-Page website?

Ben je net gestart met een onderneming en ben je nog een beetje aan het aftasten welke richting je op wil? Dan is een One-Page WordPress website een prima hulpmiddel om mee te starten. Op één pagina staat kort en krachtig wie je bent en wat je te bieden hebt. Bij interesse kan men direct contact met je opnemen. De One-Page website kan ook ingezet worden als je een marketingactie hebt voor een product, dienst of evenement. Op één pagina komt alle benodigde informatie en de bezoeker kan direct bestellen, informatie opvragen of een ticket kopen. Je kan dan met een laag budget beginnen en na verloop van tijd de site uitbouwen.

Wat kost een Premium One-Page website?

Bij LIMBO International heb je al voor € 499,- een One-Page website.

Dit is inclusief:

Bestel eenvoudig jouw Premium One-Page online

Premium WordPress One-Page

Kies het aantal One-Pages dat je nodig hebt en vervolgens op de ‘direct aanvragen’ knop om verder te gaan met de aanvraag. Wij zullen de bouw dan gelijk inplannen. Met ons team zetten wij alles op alles om de One-Page(s) over één werkdag klaar te hebben. Betalen is eenvoudig, veilig en kan in 1 of 3 keer. Je krijg 1 maand gratis domeinnaam, snelle hosting, onderhoud (€ 19,95 per maand) en e-mail van ons.

Bildtse Tattooshop

Of vraag nu eenvoudig je Premium One-Page aan!

Je kunt via bovenstaande knop gelijk een One-Page bestellen of er via onderstaand formulier één aanvragen. Wij kijken er naar uit om met je te samenwerken! Na het opsturen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Team Limbo

Onze kernwaarden

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat