Limbo Icon New
LIMBO International

Full service online- en offline marketing- en communicatie bedrijf

Groei met LIMBO

Al meer dan 15 jaar staat team LIMBO International elke dag voor jullie klaar. Vertel ons alles over jouw bedrijf en wie weet groeien wij binnenkort ook met jou!

PAKKET OP MAAT

Website op maat

Onze websites voldoen aan eisen zoals privacy, cookies en snelle laadtijden. Daarnaast bouwen wij onze websites mobiel-vriendelijk, waardoor zelfs op de kleinste schermpjes jullie product of service duidelijk naar voren kan komen.

PAKKET OP MAAT

Seo

Een mooie website is pas de eerste stap in het aantrekken van nieuwe klanten. Doormiddel van SEO - Search Engine Optimization - is jouw website makkelijker te vinden op het internet. In goed overleg met de klant maken wij een pakket op maat.

PAKKET OP MAAT

Social Media

Mooie website online staan? SEO Basis goed ingesteld? Dan is het nu tijd om reclame te maken via Social Media om meer bezoekers naar je website te krijgen. Een pakket op maat, want elk bedrijf heeft andere behoeftes en wensen.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOUW BEDRIJF BETEKENEN?

Wat wil jij bereiken?

We zijn het eerste multi-channel SEO-platform voor bedrijven. We helpen gebruikers de kloof tussen klanten en verkoopondersteuningsteams te overbruggen om alle betrokken klanten en verkoopondersteuning te ondersteunen.

Thumbnail Beautyplus 20211210142900069 Save

LIMBO INTERNATIONAL LEEUWARDEN

Zullen wij eens afspreken?

Wij kunnen geheel vrijblijvend eens bij je langskomen en bij ons in Leeuwarden staat de koffie ook altijd klaar. Liever via WhatsApp, telefonisch of videobellen? Ook geen probleem. Maar net waar jij je het prettigst bij voelt.

AL HONDERDEN PROJECTEN GINGEN JE VOOR

Wat zeggen onze klanten?

"Samenwerking met Harry en team verloopt altijd vlekkeloos. Zeer efficient en denken pro-actief mee op ieder aspect van development, onderhoud en hosting. Kunnen zelfstandig te werk, maar zijn ook niet te beroerd om indien gevraagd in de late uurtjes nog beschikbaar te zijn. Zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit wilt tegen een goede prijs."

Nils Microdose-Pro

"Harry en team doet momenteel SEO voor mijn websites. Super professioneel bedrijf die zeer zorgvuldig werkt en goed communiceert naar de klant met updates over werkzaamheden. Ik zou dit bedrijf omschrijven als Transparant, communicatief, zeer professioneel en klantvriendelijk. Ze beschikken over de kennis om jouw website naar de top te brengen!"

Danny Socialgram
Quote

Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Ontmoet onze creatieve mensen

Maak kennis met Limbo International! Een hecht team van meer dan 10 jonge, nationale en internationale specialisten die sinds 2008 websites, webshops en online marketing verzorgen voor heel MKB Nederland en buitenland. Project manager, WordPress specialisten, hosting managers, social media managers, tekstschrijvers en nog veel meer staan voor je klaar. Met pure passie, een gezonde ondernemersgeest en een creatief sausje staat Limbo International klaar voor elke ondernemer!

7 dagen per week staan wij klaar voor onze klanten

We hebben projecten uitgevoerd voor toonaangevende merken in de MKB-sector.

Bel me terug formulier

Wil je graag gebeld worden? Vul dan hier je gegeven in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

WhatsApp chat