Limbo Icon New
LIMBO International

E-mail marketing

E-mail marketing oubollig en niet meer van deze tijd? Onzin!

Is e-mail marketing nog wel van deze tijd is een vraag die wij veel tegen komen. Ja, e-mail marketing is zeker nog van deze tijd. Veel bedrijven maken nog steeds gebruik van e-mail marketing om hun doelgroep te bereiken. Om succesvol te zijn met e-mail marketing, is het belangrijk om een goede strategie te hanteren en de juiste doelgroep aan te spreken. Wat is e-mail marketing nou eigenlijk? E-mail marketing is een vorm van marketing waarbij bedrijven contact leggen met hun doelgroep via e-mail. Hiervoor gebruiken ze vaak een nieuwsbrief, maar het kan ook gaan om persoonlijke berichten of aanbiedingen. Door regelmatig e-mails te sturen, bouwen bedrijven een relatie op met hun klanten. Zo weten ze zeker dat de doelgroep altijd op de hoogte is van het laatste nieuws en de beste aanbiedingen.

Limbo International E Mail Marketing

Hoe werkt e-mail marketing nou eigenlijk?

1. Eerst moet je bepalen wie je doelgroep is. Voor e-mail marketing is het belangrijk dat je goed weet wie je wilt bereiken, zodat je de juiste mensen bereikt met je berichten.
2. Vervolgens maak je een lijst van de contactgegevens van je doelgroep. Dit kun je doen door een formulier op je website te plaatsen, mensen te laten inschrijven bij het afrekenen of door mensen uit te nodigen om zich in te schrijven voor je nieuwsbrief. Dit kan bijvoorbeeld door een pop-up. 
3. Je schrijft een bericht dat aansluit bij de interesses van je doelgroep en stuurt het naar hen toe. Uiteraard wel met linkjes naar je website of jouw contactgegevens.
4. Je kunt het bericht analyseren om te zien of het effectief is en of er verbeteringen nodig zijn.

Team LIMBO: Persoonlijk en vakkundig​

Wij hebben al verschillende bedrijven geholpen met de internet marketing. Ook jouw bedrijf kunnen wij hiermee helpen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Team Limbo

Wat kost e-mail marketing?

Als jij ook geïnteresseerd bent in hoe e-mail marketing voor jouw bedrijf ingezet kan worden. En wat de bijkomende kosten zijn? Dan kunnen wij duidelijk zijn. Ons standaard uurtarief is € 49,95 per uur exclusief BTW. Wij zijn ongeveer 4 a 5 uren bezig met het opzetten en design van een nieuwsbrief. Samen met jouw kunnen wij bespreken hoe vaak (meestal 1 of 2x per maand) jouw doelgroep een nieuwsbrief nodig heeft. 

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat