Websites

Een website waar je blij van wordt

In gedachte een beeld vormen van een website is makkelijker dan daadwerkelijk een website maken. Over de technische vaardigheden die hierbij komen kijken, beschikt helaas niet iedere ondernemer. Team LIMBO kan jou gelukkig helpen met het maken van een custom WordPress website. Onze 11 teamleden hebben allemaal een eigen expertise in huis, waardoor we jouw WordPress website op maat kunnen maken. Dit kunnen wij ook met het gebruik van web creaties van Elementor. Bij het creëren van een nieuwe website luisteren we naar de wensen van de klant en zorgen we ervoor dat de website uitstekend beveiligd is volgens de huidige en steeds veranderende eisen.

80%+ surft tegenwoordig op de mobiel

Laten we eerlijk zijn, het gros van de mensen bezoekt een website tegenwoordig via zijn of haar mobiele telefoon. De ene mobiele website is toegankelijker dan de ander. Dit heeft alles te maken met ervaring en expertise van websitebouwers. Een website maken die zowel op een desktop als smartphone optimaal gebruikt kan worden, is voor onze experts erg belangrijk. LIMBO zorgt er daarom voor dat jouw website zowel SEO proof als mobielproof wordt gemaakt. Dit doen wij in combinatie met het waarborgen van de AVG. Op deze manier kunnen klanten veilig, gemakkelijk en met een geoptimaliseerde snelheid jouw diensten bekijken en gebruiken.

Team LIMBO: Persoonlijk en vakkundig

Een WordPress website die op jouw lijf en bedrijf geschreven staat, is mogelijk doormiddel van LIMBO. Persoonlijk contact met de klant staat bij ons op nummer één. Ontvang updates van verzamelde statistieken via Whatsapp, om zo precies te weten welke vorderingen je bedrijf maakt. Wij denken graag mee met aanpassingen en zorgen voor performance optimalisatie. Onze experts weten precies wat bedrijven nodig hebben. Door deze ervaringen en door het luisteren naar de wensen van onze klant, zorgt LIMBO voor een snelle levering van een geoptimaliseerde website voor jouw bedrijf.

Onze diensten

AL HONDERDEN PROJECTEN GINGEN JE VOOR

Wat zeggen onze klanten?

"Samenwerking met Harry en team verloopt altijd vlekkeloos. Zeer efficient en denken pro-actief mee op ieder aspect van development, onderhoud en hosting. Kunnen zelfstandig te werk, maar zijn ook niet te beroerd om indien gevraagd in de late uurtjes nog beschikbaar te zijn. Zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit wilt tegen een goede prijs."

Nils Microdose-Pro

"Harry en team doet momenteel SEO voor mijn websites. Super professioneel bedrijf die zeer zorgvuldig werkt en goed communiceert naar de klant met updates over werkzaamheden. Ik zou dit bedrijf omschrijven als Transparant, communicatief, zeer professioneel en klantvriendelijk. Ze beschikken over de kennis om jouw website naar de top te brengen!"

Danny Socialgram
    WhatsApp chat