Social media

Social Media marketing

Alles gaat of staat tegenwoordig met social media. Wie heeft de grootste following en wie heeft de meeste likes? Niet alleen voor influencers, maar ook voor bedrijven kan dit aardig wat stress met zich meebrengen. Toch is het gebruik van social media een hele goede marketingtool. Ook voor websites en webshops zijn social media kanalen een echte uitvinding. Social media marketing is misschien wel de beste manier om online klanten te trekken. Het runnen van een bedrijf, het hebben van een website en ook nog het bijhouden van alle social media kanalen kan een aardig dagbesteding zijn. Is dit jou allemaal net iets te veel, of heb je er simpelweg niet genoeg verstand van? LIMBO helpt je uit de brand.

Wij houden je socials actueel en up-to-date!

Ons LIMBO team neemt al jouw social media stress uit handen. Wij beheren de verschillende social media accounts van jouw bedrijf en zorgen voor steeds vernieuwende content. Op deze manier blijft jouw website interessant voor terugkerende en nieuwe klanten. Wij maken wekelijkse nieuwe posts en plannen deze in, om op een strategische manier jouw website onder de aandacht te brengen. Hierdoor zorgen onze experts voor meer verkeer richting jouw geoptimaliseerde website.

Wat is jouw doelgroep? Hoe ga je die bereiken?

Het voordeel van social media marketing is dat je heel gericht kunt focussen op jouw doelgroep. Alle social media advertenties voor jouw website neemt ons team ook op zich. Facebook Ads is een speciale tak van sport, waar onze experts wel raad mee weten. Met meer dan twee miljard gebruikers is en blijft Facebook een van de grootste online platformen. LIMBO zorgt voor goede en actuele advertenties die de aandacht trekken van potentiële klanten. Doormiddel van social media marketing krijgt jouw bedrijf meer naamsbekendheid en zorgen wij op verschillende social media platformen voor een betere communicatie met jouw doelgroep.

Onze diensten

AL HONDERDEN PROJECTEN GINGEN JE VOOR

Wat zeggen onze klanten?

"Samenwerking met Harry en team verloopt altijd vlekkeloos. Zeer efficient en denken pro-actief mee op ieder aspect van development, onderhoud en hosting. Kunnen zelfstandig te werk, maar zijn ook niet te beroerd om indien gevraagd in de late uurtjes nog beschikbaar te zijn. Zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit wilt tegen een goede prijs."

Nils Microdose-Pro

"Harry en team doet momenteel SEO voor mijn websites. Super professioneel bedrijf die zeer zorgvuldig werkt en goed communiceert naar de klant met updates over werkzaamheden. Ik zou dit bedrijf omschrijven als Transparant, communicatief, zeer professioneel en klantvriendelijk. Ze beschikken over de kennis om jouw website naar de top te brengen!"

Danny Socialgram
    WhatsApp chat