Limbo Icon New
LIMBO International

Content

Wat is content en waarom heb jij content nodig?

Content is overal om ons heen, maar wat is het precies? Inhoud is de informatie of ideeën die via verschillende vormen van media worden gedeeld. Dit kan in de vorm van tekst, afbeeldingen, audio of video zijn. Content wordt gebruikt om te informeren, te onderwijzen of te entertainen. Bijna elk bedrijf heeft tegenwoordig een vorm van inhoud nodig. Het is een van de meest effectieve manieren om uw doelgroep te bereiken en een band met hen op te bouwen. Content kan worden gebruikt om nieuwe klanten aan te trekken, relaties op te bouwen met huidige klanten en loyaliteit onder klanten te creëren. 

Social Media Content Ideas, Content Creator For Brands, Food Blog, Summer Picnic. Young Woman Food Blogger, Content Creator With Professional Camera Taking Food Photo Of Croissant In Picnic On Nature

Wat is belangrijk bij het maken van content?

Eigenlijk is alles wat je plaatst op een website, in blogs en op social media content. Je kunt content op verschillende manieren categoriseren, maar het belangrijkste is om er voor te zorgen dat je publiek interesse heeft in wat er geschreven wordt. Het is belangrijk om er voor zorgen dat de onderwerpen die gekozen worden aansluiten bij je publiek, en dat de content origineel en interessant blijft. Van alle inhoud die wij op website, in blogs en op sociale media plaatsen, is één ding het belangrijkst: kwaliteit. Al het andere is secundair. Kwaliteitsinhoud zal helpen meer bezoekers aan te trekken, hen betrokken te houden en ze om te zetten in klanten. Ook is data heel belangrijk. Hoe meer je weet over je publiek, hoe meer data je verzameld, hoe betere content er gemaakt kan worden.

Meest voorkomende soorten content

In deze digitale tijd is het belangrijk om je bedrijf online goed te presenteren. Een goede manier om dit te doen, is door middel van verschillende soorten content. Maar welke soorten content zijn er nu eigenlijk? En hoe maak je deze zo succesvol mogelijk?

De meest voorkomende soorten content zijn tegenwoordig: blogs, video’s, infographics, social media berichten, whitepapers en e-books.

Businesswoman Writing To Notebook At Office

Wat kost het om content te laten maken?

Voor het maken van content rekenen wij gewoon ons standaard uurtarief van vijftig euro per uur, exclusief BTW. Wij zijn ongeveer een half uur bezig met een mooie social media post met leuke infographic. Een blog ongeveer een half uur a drie kwartier. Een fotosessie duurt ongeveer twee a drie uren, inclusief bewerking. Zo heb je een indicatie van wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Wij hebben ervaring met:

Blogs en webteksten
Blogs zijn een van de meest voorkomende soorten content. Ze zijn goed voor het genereren van leads omdat ze een kanaal creëren om je potentiële klant te leren kennen. Daarnaast helpen blogs bij het bouwen van een relatie met klanten en vergroten ze de naamsbekendheid van je bedrijf of product.

Foto of video
Video’s zijn populairder dan ooit en worden vaak als meest doeltreffende contentsoort beschouwd. Ze vertellen het verhaal achter je merk of product beter dan elke andere vorm van content. Daarnaast helpen video’s bij de verkoop ervan en vergroten ze je bereik op social media.

Infographics
Infographics zijn een andere vorm van content die goed werkt om leads te genereren. Ze vertellen het verhaal achter je merk of product in beeld en tekst, en zijn daardoor makkelijk te consumeren. Infographics worden ook veel gedeeld op social media, waardoor je hun bereik vergroot.

Social media berichten
Social media berichten zijn kort en krachtig, en daardoor perfect om potentiële klanten te bereiken op de platforms waar ze actief zijn. Ze helpen ook om een relatie met bestaande klanten op te bouwen en bieden de mogelijkheid om feedback te ontvangen van je doelgroep.

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat