Limbo Icon New
LIMBO International

Compleet pakket

Het begint met een uitstekende basis

Een uitstekende basis wil zeggen dat je een website of webwinkel hebt waar de potentiele klant een optimale gebruikerservaring heeft. Dit bekend een snelle website of webwinkel, een overzichtelijke mobiele versie, dat de bezoeker snel kan vinden wat hij of zij zoekt, dat alle informatie ook daadwerkelijk aanwezig is en dat er eenvoudig contact opgenomen kan worden.

Vooraf gemaakte doelen dienen bereikt te worden, dus daar zal de layout van de website ook op gebaseerd worden. En nee, daar wordt niet een kant-en-klaar thema voor gebruikt, maar ten alle tijden vanaf 0 opgebouwd compleet in eigen huisstijl. 

Service2
About2

Geoptimaliseerd voor de zoekmachine

Naast de uitstekende basis, dien je ook gevonden te worden. Wij kennen de eisen en wensen van Google om tot een goede positie in de zoekmachines te komen. De website of webwinkel zal dan ook volledig SEO geoptimaliseerd worden.

Wij kijken verder dan alleen Onpage SEO. Er moet ook verkeer naar de website komen. Daar zijn heel veel verschillende manieren voor om dat te bereiken. Samen met jou gaan wij hier een plan voor maken en zorgen dat er gestructureerd verkeer naar de website komt. 

Ook zorgen we er voor dat Google Tag Manager en Google Analytics goed ingesteld worden. Dit betekend dat er veel data over bezoekers verzameld wordt, waar wij dan weer handig op in kunnen spelen.

Actieve Social Media kanalen

Als de website eenmaal online is, is het natuurlijk van belang dat je ook bezoekers krijgt. Naast het bijhouden van blogs en landing pagina’s op de website (onderdeel van SEO), kunnen wij voor onze klanten ook sociale media uit handen nemen. Door het regelmatig posten en adverteren op social media, worden er nieuwe bezoekers naar de website gestuurd, die uiteindelijk nieuwe klanten kunnen worden.

Dit doen wij als onderdeel van het SEO plan. Door SEO, de socials en de website te combineren met elkaar, kunnen wij voor de vooraf gemaakte doelen bereiken. Dit doen wij uiteraard niet alleen, maar in samenwerking met jou als klant. Via een WhatsApp groep hebben wij wekelijks meerdere contactmomenten met de klanten. Vooraf laten wij weten wat we komende week gaan doen en af en toe delen wij resultaten van het gedane werk. Als klant ben je zeer flexibel om in te haken of ons te sturen waar nodig.

Social Banner
Banner Img

Onderhoud & hosting

Wat ook belangrijk is, is het technische onderhoud van de website of webwinkel. Google straft namelijk niet goed onderhouden websites en je wil natuurlijk de kans op problemen minimaliseren. Denk aan hackers, spammers en andere botjes. 

Door dagelijks de website te monitoren, met grote regelmaat updates uit te voeren en 24/7 de server online houden, krijg je de stabiele en veilige basis. De hosting willen wij wel graag zoveel mogelijk in beheer houden, want mocht er eens een probleem zijn, dan kunnen we snel handelen. 

Ook geïnteresseerd?

Al het bovenstaande bieden wij ook aan in één overzichtelijk pakket. Allereerst zetten wij een uitstekende basis neer. Vervolgens gaan wij maandelijks voor jouw bedrijf aan de slag. Wij zorgen er dan voor dat de positie van jouw zoekwoorden continue verbeteren, je bedrijf actief is op de social media en dat de website of webwinkel 24/7 online staat en technisch wordt onderhouden. Tevens zorgen wij 7 dagen per week voor support bij vragen.

Zoek jij ook oplossingen voor jouw huidige situatie? Twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Door middel van een afspraak (bij jou of bij ons op kantoor), telefoongesprek of chat lichten wij onze diensten graag even toe. 

Social Banner

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

WhatsApp chat