Limbo Icon New
LIMBO International

Campagnes

Wat is een marketing campagne en waarom heb je het nodig?

Een marketing campagne is een campagne bedoeld om bepaalde doelstellingen te halen, zoals meer naamsbekendheid, nieuwe klanten werven of meer omzet genereren. Marketingcampagnes worden meestal ontwikkeld door marketingafdelingen van bedrijven. Er zijn verschillende manieren om een marketingcampagne in te zetten, zoals advertenties, persberichten, sociale media of een website. Door te samenwerken met LIMBO heb jij helemaal geen marketingafdeling nodig. 

Nice Evening In Good Company. Celebrating Successful Deal. Young Office Workers Sitting Near The Table With Alcohol

Wat zijn voorbeelden van een marketing campagne?

Voorbeelden van een marketing campagne kunnen zijn: een televisiecommercial, een radiospot, een advertentie in een krant of tijdschrift, een mailing, of het plaatsen van een promo op social media. Een marketing campagne is een manier van promoten waarbij meerdere marketingactiviteiten worden gecombineerd. Het begint allemaal met het maken van een plan, checken van beschikbare data, overleggen met jou als klant en vervolgens kan het ‘gas geven’ beginnen.

Wat kost een campagne?

Wij voeren campagnes uit op basis van ons standaard uurtarief van vijftig euro exclusief BTW. Een campagne om bijvoorbeeld meer offertes te ontvangen kan een dag of twee a drie duren. Het begint met research naar het product en de doelgroep, vervolgens moet er een plan opgesteld worden en uitgevoerd. Zo heb je een indicatie van wat de kosten ongeveer kunnen zijn.

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat