Limbo Icon New
LIMBO International

Adverteren

Sneller gevonden worden en meer mensen bereiken?

Online adverteren kan op vele manieren. Zo kan je ervoor kiezen om banners te plaatsen op websites, een advertentie plaatsen op social media of je kan gebruik maken van zoekmachine marketing. Daarnaast zijn er nog vele andere opties, afhankelijk van je doelgroep en het budget dat je ter beschikking hebt. Online adverteren heeft vele voordelen. Zo bereik je een groot publiek, en is er een grote keuze in kanalen en formaten. Daarnaast is het een goedkope manier van adverteren. Een advertentie in een gratis krantje wordt doorgaans gelezen door meer mensen dan een advertentie in het betaalde weekblad.

Discounts On Tea, Sale, Black Friday, Shop.

Adverteren via google en social media kan goedkoop zijn.

Een van de voordelen van adverteren via Google en social media is dat het relatief goedkoop is. Zo betaal je bij Google ongeveer 0,10 euro per klik, terwijl op social media gemiddeld slechts 0,06 euro per klik wordt betaald.

Bovendien bereik je met digitale advertenties een groter publiek. Zo worden er dagelijks gemiddeld zo’n 1,2 miljard zoekopdrachten uitgevoerd op Google, terwijl er 3,5 miljard Facebook-gebruikers zijn. LIMBO helpt je graag verder met het opzetten van advertenties.

"Jij bent uniek, jouw bedrijf is bijzonder.
Dat laten wij graag aan iedereen zien!"

WhatsApp chat