Limbo Icon New
LIMBO International

Onderhoud en hosting

Maandelijks onderhoud en snelle hosting

Service23

Om je website optimaal te laten werken is het van belang goed onderhoud te plegen. Ben jij op zoek naar onderhoud en webshop hosting? Dan ben je bij LIMBO aan het juiste adres. Veel ondernemers denken dat ze na het bouwen van een website helemaal klaar zijn met het webdesign verhaal. Dat is helaas niet het geval. Het onderhouden van je website is namelijk net zo belangrijk als een website maken. Zoekmachines zoals Google laten de beste en de meest up to date webshops zien in hun resultaten. Als jouw WordPress website goed en regelmatig wordt onderhouden ben je beter vindbaar op het internet.

Geen zorgen meer over je website

Naast de online vindbaarheid van jouw website of webshop, zorgt goed onderhoud ook voor veiligheid. Ons LIMBO team kan je helpen met het managen van je webruimte en domeinnamen. Mocht er een probleem ontstaan of de website loopt niet helemaal lekker, dan kunnen we gelijk inspringen om het probleem op te lossen. Zo heb niet alleen jij, maar ook jouw websitebezoekers altijd een snelle en efficiënte webshop. Elke update van WordPress bevat een aantal bug fixes. Deze bug fixes beveiligen jouw webshop tegen hackers. Hierdoor creëer je onder andere een veilige bestel omgeving voor je klanten.

Team LIMBO staat voor je klaar!

Door je webshop hosting aan LIMBO over te laten, kunnen onze experts jouw online omgeving constant vernieuwen. Elke WordPress update komt namelijk vaak met wat nieuwe features. Hierdoor kun wij de shop ervaring van je klanten optimaliseren en komen ze vaker terug. Hoe overzichtelijker jouw website is, hoe prettiger bezoekers een bestelproces kunnen doorlopen. Dit resulteert weer in meer conversie voor jouw bedrijf. Precies waar je naar op zoek bent.Onze diensten

Offerte aanvragen

Contact

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

WhatsApp chat